Lancôme Virtuose спирала за удължаване и извиване на миглите

3×
Lancôme Virtuose спирала за удължаване и извиване на миглите
Lancôme Virtuose спирала за удължаване и извиване на миглите
цвят 01 Noir Sensuel 6,5 мл.

Код: LAM0512 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Купете продукти на Lancôme за над 130 лв. и вземете чанта от плат и комплект с луксозни мини продукти в кошницата.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас

Описание Lancôme Virtuose
Характеристика

Описание:

Вземете новата спирала Lancôme Virtuose Divine Lasting Curves, която сгъстява и удължава миглите. Уникалната четка KeepCurl гарантира максимално нанасяне. Формата на четката е разработена именно с цел да се настаня по миглите Ви лесно. Благодарение на нея се гарантира максимална прецизност. Благодарение на специалната си формула с въртене миглите са невероятни в продължение на  12 часа.

Спиралата Lancôme Virtuose Divine Lasting  е най-добрият избор за жени, които ценят най-доброто за миглите си. Предимството на тази спирала е устойчивостта и към сълзи, тя не изпълнява функцията на водоустойчива спирала. Тя е  много издръжлива.

Спиралата  Lancôme Virtuose Divine Lasting Mascara прави точно това, което се очаква от нея. Нанася се лесно и не оставя следи. Това създава усещане за изкуствена мигли и прецизност.  Но тя може да действа много естествено и луксозно. Нанесете с нежни движения от корените към върховете на миглите си.


Ефекти:

  • напълно удължени мигли 
  • перфектен грим за 12 часа
  • създава впечатление на изкуствени мигли
  • уникалната формула се съпротивлява на сълзи
  • лесно отстранява грим
  • подходяща за носещите контактни лещи

Характеристика

Цвят
черен
Вид спирала
 удължаваща,  оформяща

За марката Lancôme

Историята на Lancôme, световноизвестната марка за качествена козметична грижа за красота, продължава повече от 80 години. От основаването си през 1935 г. , продуктите Lancôme показват доказани резултати и се гордеят с френската си чаровност.

Веднага, в годината на възникването си, марката предлага на пазара и първия си аромат и изведнъж предизвиква обществения възторг. Година по-късно Lancôme разработва първия крем за лице, чийто необикновени свойства, го правят до днес неделима част от козметичния несесер на всяка жена. Сега продуктите и парфюмите Lancôme са сред най-продаваните в своите категории.

Марката Lancôme отдава слава на жената и подкрепя нейната увереност. Открийте и Вие козметиката и ароматите Lancôme – бъдете самата себе си и чувствайте се отлично, никога не е било толкова лесно.

Оценка Lancôme Virtuose3