LancômeLa Vie Est Belle подаръчен комплект за жени

Lancôme La Vie Est Belle подаръчен комплект за жени
Lancôme La Vie Est Belle подаръчен комплект за жени
подаръчен комплект за жени

Код: LAM11052 | Този продукт не е в наличност

La Vie Est Belle 4 ml парфюмна вода 3 бр.

Подарък за вас
Ще добавим козметична чанта и луксозен мини комплект безплатно към покупката на продукти от колекцията La Vie Est Belle над 140 лв.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас

Описание Lancôme La Vie Est Belle
Състав

Луксозният аромат винаги е правилният избор, ако наистина искате да донесете радост. Дамският парфюмен комплект Lancôme La Vie Est Belle , поставен в красива опаковка, ще удвои радостта на жената, за която е предназначен. Заложете на магията на перфектно комбинираните комплекти, в които всяка жена ще се влюби от пръв поглед.

Характеристики:

  • съдържа миниатюри на ароматите
  • комплектът радва от пръв поглед с красивата си опаковка
  • миниатюрата на аромата е идеална за дамската ви чанта
  • специална коледна серия

Комплектът съдържа:

  • La Vie Est Belle 4 ml парфюмна вода 3 бр.

Състав

Вид аромат
Плодови, Цветни
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Lancôme

Историята на Lancôme, световноизвестната марка за качествена козметична грижа за красота, продължава повече от 80 години. От основаването си през 1935 г. , продуктите Lancôme показват доказани резултати и се гордеят с френската си чаровност.

Веднага, в годината на възникването си, марката предлага на пазара и първия си аромат и изведнъж предизвиква обществения възторг. Година по-късно Lancôme разработва първия крем за лице, чийто необикновени свойства, го правят до днес неделима част от козметичния несесер на всяка жена. Сега продуктите и парфюмите Lancôme са сред най-продаваните в своите категории.

Марката Lancôme отдава слава на жената и подкрепя нейната увереност. Открийте и Вие козметиката и ароматите Lancôme – бъдете самата себе си и чувствайте се отлично, никога не е било толкова лесно.

Оценка Lancôme La Vie Est Belle