Lancôme Hypnôse Doll Eyesсенки за очи

Lancôme Hypnôse Doll Eyes сенки за очи
Lancôme Hypnôse Doll Eyes сенки за очи
цвят D03 Menthe à l’Ô 4,3 гр.

Код: LAM0854 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Похарчете над 75 лв. за продукти Lancôme и може да изберете между 15 мл. нощен крем за стягане и против бръчки Rénergie Nuit Multi-Lift за лице и шия и 15 мл. дневен крем Rénergie Multi-Lift Ultra за стягане и повдигане в кошницата.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас

Описание на продукта Lancôme Hypnôse Doll Eyes

Сенките за очи Lancôme Hypnôse Doll Eyes ви позволяват да гримирате клепачите според вашите представи и придават на всеки грим ново измерение.

Характеристики:

  • нанася се лесно
  • има дълготрайна издръжливост
  • лесно допълване на нюанса

Начин на употреба:
Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.

За марката Lancôme

Историята на Lancôme, световноизвестната марка за качествена козметична грижа за красота, продължава повече от 80 години. От основаването си през 1935 г. , продуктите Lancôme показват доказани резултати и се гордеят с френската си чаровност.

Веднага, в годината на възникването си, марката предлага на пазара и първия си аромат и изведнъж предизвиква обществения възторг. Година по-късно Lancôme разработва първия крем за лице, чийто необикновени свойства, го правят до днес неделима част от козметичния несесер на всяка жена. Сега продуктите и парфюмите Lancôme са сред най-продаваните в своите категории.

Марката Lancôme отдава слава на жената и подкрепя нейната увереност. Открийте и Вие козметиката и ароматите Lancôme – бъдете самата себе си и чувствайте се отлично, никога не е било толкова лесно.

Оценка Lancôme Hypnôse Doll Eyes

tracking pixel