LaliqueL'Insoumis тоалетна вода за мъже

3×
Lalique L'Insoumis тоалетна вода за мъже
Lalique L'Insoumis тоалетна вода за мъже
Промоции
Препоръчителна цена на дребно
189,00лв.

Спестете 77%
100 мл.
43,00лв.

В наличност | Код: LAL0952
1
СПИДИ
понеделник 13.12.2021 г.
Лично получаване
петък 10.12.2021 г.

Подправете живота си с щипка пипер и капка ром. Вечната тоалетна вода за мъже Lalique L'Insoumis е създадена за харизматичния, модерен авантюрист, който не се страхува да върви срещу течението. Не следвайте сляпо тенденциите. Създайте ги!

  • харизматичен, дървесно-пикантен аромат 
  • подходящ за всеки ден, особено от есента до пролетта
  • ароматът е представен на пазара през 2016 г.

Състав на аромата
В началото на първо място се усеща цитрусовият аромат на бергамот, пресен босилек и деликатен ром. След тях на преден план излиза леко лютив пипер, нежна лавандула и успокояваща салвия. Внушителният завършек на ароматната композиция е белязан от дървесни акорди на пачули, мъх и ветивер.

История на аромата
Прозрачният флакон на аромата в модерен артдеко стил има черен релеф с мотив на папрат. Тази украса символизира свободния дух и препраща към емблематичните вази на френския творец Рене Лалик (Reného Lalique) от 1926 г.

Пълен списък на съставките

ALCOHOL DENAT. PARFUM (FRAGRANCE) AQUA (WATER) LINALOOL COUMARIN LIMONENE GERANIOL EUGENOL FARNESOL CITRAL Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.
Пълен текст

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
ром, бергамот, босилек
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
черен пипер, салвия, лавандула
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
дървесни тонове, ветивер, пачули, мъх
Вид аромат
Ароматни, Дървесни

Името Lalique напомня брилянтни бижута, невероятна прозрачност и блясък на кристали. Преди да се превърне в марка, това име е на гениалния творец, майсторски бижутер и дизайнер на стъкло René-Jules Lalique (Рене Жул Лалик), който в марката влага своята творческа страст.

През 1905 година Lalique открива свой магазин за бижута и стъкло. Твори в стил ар нуво и ар деко и изобилно ползва естествени елементи – материали и форми. Парфюмеристът Fracois Coty (Франсоа Коти) е впечатлен от неговите творения и му предлага партньорство в парфюмерийната индустрия, от което възникват красиви стъклени флакони.

Марката Lalique винаги се свързва с историята на парфюмерията, въпреки че първия собствен парфюм Lalique марката представя едва през 1992 година. Парфюмите Lalique носят уникален подпис, който съчетава красив дизайн на флаконите с изключително качество на съставките в аромата.