Lalique L'Insoumis тоалетна вода за мъже

2×
Lalique L'Insoumis тоалетна вода за мъже
Lalique L'Insoumis тоалетна вода за мъже
Препоръчителна цена на дребно
189,00лв.

Спестете 70%
100 мл.
56,90лв.

Код: LAL0952 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 1.03.2021 г.
Лично получаване
понеделник 1.03.2021 г.

Информация за парфюма Lalique L'Insoumis
Състав

Подправете живота си с щипка пипер и капка ром. Вечната тоалетна вода за мъже Lalique L'Insoumis е създадена за харизматичния, модерен авантюрист, който не се страхува да върви срещу течението. Не следвайте сляпо тенденциите. Създайте ги!

  • харизматичен, дървесно-пикантен аромат 
  • подходящ за всеки ден, особено от есента до пролетта
  • ароматът е представен на пазара през 2016 г.

Състав на аромата
В началото на първо място се усеща цитрусовият аромат на бергамот, пресен босилек и деликатен ром. След тях на преден план излиза леко лютив пипер, нежна лавандула и успокояваща салвия. Внушителният завършек на ароматната композиция е белязан от дървесни акорди на пачули, мъх и ветивер.

История на аромата
Прозрачният флакон на аромата в модерен артдеко стил има черен релеф с мотив на папрат. Тази украса символизира свободния дух и препраща към емблематичните вази на френския творец Рене Лалик (Reného Lalique) от 1926 г.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
ром, босилек, бергамот
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
салвия, черен пипер, лавандула
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ветивер, мъх, пачули, дървесни тонове
Вид аромат
Ароматни, Дървесни

За марката Lalique

Името Lalique напомня брилянтни бижута, невероятна прозрачност и блясък на кристали. Преди да се превърне в марка, това име е на гениалния творец, майсторски бижутер и дизайнер на стъкло René-Jules Lalique (Рене Жул Лалик), който в марката влага своята творческа страст.

През 1905 година Lalique открива свой магазин за бижута и стъкло. Твори в стил ар нуво и ар деко и изобилно ползва естествени елементи – материали и форми. Парфюмеристът Fracois Coty (Франсоа Коти) е впечатлен от неговите творения и му предлага партньорство в парфюмерийната индустрия, от което възникват красиви стъклени флакони.

Марката Lalique винаги се свързва с историята на парфюмерията, въпреки че първия собствен парфюм Lalique марката представя едва през 1992 година. Парфюмите Lalique носят уникален подпис, който съчетава красив дизайн на флаконите с изключително качество на съставките в аромата.

Оценка Lalique L'Insoumis2