Lalique de Lalique парфюмна вода за жени

1×
Lalique de Lalique парфюмна вода за жени
Lalique de Lalique парфюмна вода за жени
Препоръчителна цена на дребно
245,00лв.

Спестете 81%
100 мл.
45,45лв.

Код: LAL0032 | В наличност
1
СПИДИ
сряда 28.04.2021 г.
Лично получаване
понеделник 26.04.2021 г.

Описание Lalique de Lalique
Състав

Празнувайте своята женственост с този сияен, женствен аромат. Това е дамската парфюмна вода Lalique Lalique. В нея се съчетават нотки на разцъфнали цветя, плодове, ванилия и мускус. Една истински страстна афера, която ще спечели всяка модерна и самоуверена жена.

  • свеж, цветен аромат за всеки ден с ориенталски нотки под повърхността
  • съвършено хармонична парфюмирана вода за жени от всички възрасти
  • аромат от емблематична серия парфюми в прекрасен флакон

Съставки на аромата:
Тази парфюмна вода е също толкова непреходна, колкото са и съставките й. Във връхните нотки на аромата се съдържат три изключително популярни цветя в света на ароматните съставки: нежна роза, опияняващ жасмин и пудрено деликатен ирис.В сърцето се преплитат плодовите нотки на листа от касис, игриво кисели къпини и леко докосване на круша. На заден план ще почувствате леко пикантен бял мускус, топла бурбонска ванилия и сандалово дърво.

История на аромата
Тази парфюмна вода е част от серията Lalique de Lalique, която е представена през 1992 г. Ароматът е създаден от внучката на майстора на декоративно цветно стъкло, Мари-Клод Лалик (Marie-Claude Lalique).

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
цвят от карамфил, жасмин, роза, перуника
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
листа от черен касис, къпини, круша
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ванилия, сандалово дърво, бял мускус
Вид аромат
Ориенталски, Цветни

За марката Lalique

Името Lalique напомня брилянтни бижута, невероятна прозрачност и блясък на кристали. Преди да се превърне в марка, това име е на гениалния творец, майсторски бижутер и дизайнер на стъкло René-Jules Lalique (Рене Жул Лалик), който в марката влага своята творческа страст.

През 1905 година Lalique открива свой магазин за бижута и стъкло. Твори в стил ар нуво и ар деко и изобилно ползва естествени елементи – материали и форми. Парфюмеристът Fracois Coty (Франсоа Коти) е впечатлен от неговите творения и му предлага партньорство в парфюмерийната индустрия, от което възникват красиви стъклени флакони.

Марката Lalique винаги се свързва с историята на парфюмерията, въпреки че първия собствен парфюм Lalique марката представя едва през 1992 година. Парфюмите Lalique носят уникален подпис, който съчетава красив дизайн на флаконите с изключително качество на съставките в аромата.

Оценка Lalique de Lalique1