Крем за татуировки

Пазете татуировките си от избледняване и глезете кожата си! Използвайте редовно крем за грижа за татуировки с успокояващо и хидратиращо действие и слънцезащитен крем за татуировки, който предпазва кожата от вредните UV лъчи. Спрете да си задавате въпроса с какво да мажете татуировките си. Заложете на качествени продукти от предложението на notino.bg, които запазват наситения цвят на татуировките.

Защо да използваме крем за грижа за татуировки?

  • Хидратира кожата и я омекотява.
  • Подхранва кожата.
  • Успокоява раздразнената кожа.
  • Помага за запазване на наситеността на цветовете.

Не забравяйте за качествен слънцезащитен крем за татуировки!

Татуираната кожа трябва да бъде пазена от негативните влияния на средата – най-вече от слънцето, което унищожава пигментите на татуировките. Затова използвайте слънцезащитен крем за татуировки с висок UV фактор, който запазва наситените цветове и предотвратява увреждането на кожата.

Колко често да мажем татуировките?

Чрез татуирането кожата се разрушава и има нужда отново да регенерира. За тази цел се нуждае от достатъчна хидратация, която ѝ дава качественият крем за татуировки. Кожата не бива да изсъхва, но не бива и да бъде прекалено мазна.

  • Първата седмица след татуирането хидратирайте кожата 2–4 пъти на ден. В този период кожата е най-чувствителна и трябва да се възстанови.
  • Втората и третата седмица мажете при необходимост само сутрин и вечер.

Изберете продукти за татуировки Tannymaxx, House 99 или Captain Fawcett и се наслаждавайте на красиви татуировки и здрава кожа.