KORIKASciBeauty маска за околоочната зона

17×
KORIKA SciBeauty маска за околоочната зона
KORIKA SciBeauty маска за околоочната зона
Безплатна доставка
6,70лв.

В наличност | Код: KKR01304
1
СПИДИ
понеделник 13.12.2021 г.
Лично получаване
още утре петък 10.12.2021 г.

Необходимост за уморената зона около очите – ултра фината маска за областта под очите Korika SciBeauty ще се превърне в неразделна част от ритуала Korika beauty за красива кожа.

Маската носи съвършен комфорт при употреба. Произведена е посредством патентован процес на био ферментация, затова е толкова фина, перфектно прилепва към кожата и не я дразни. Освен това благодарение на 3D структурата поема значително по-голямо количество активни вещества отколкото обикновената текстилна маска.

Маската се нанася лесно, не протича, държи добре върху кожата. С маската можете да почивате, да четете книга или дори да гладите или да правите упражнения.

Характеристики:

  • действа на уморените очи, при кръгове или торбички под очите, на посивяла кожа при пушачите и при недостиг на сън
  • видимо подобрява еластичността и баланса на хидратация на кожата
  • озарява вида на нежната и честно много чувствителна кожа около очите
  • идеален комфорт на използване, лесна за нанасяне
  • практична малка опаковка, която можете да си носите навсякъде

Активни вещества:

  • екстракт от атлантически кедър (екстракт, защитен с патент) – за редуциране на тъмните кръгове и торбичките под очите (изследванията потвърждават подобрение след 28 дена употреба)
  • екстракт от розова родиола (rhodiola) – за намаляване на отока около очите и за подобряване на качеството на тънката и фина кожа около очите
  • екстракт от тученица (Portulaca) – за бързо успокояване на чувствителната кожа, намаляване на зачервяванията и усещането за дърпане около очите
  • био хиалуронова киселина (естествена съставка на човешката кожа) – за краткосрочна и дългосрочна хидратация на фината кожа около очите и за цялостно подобряване на еластичността и сиянието на кожата около очите

Начин за нанасяне:
Малката опаковка можете да носите у себе си навсякъде – на път, в офиса, на почивка и в командировка. Можете да нанасяте продукта по всяко време – например по време на обедната почивка или непосредствено преди да излезете на концерт или парти.  

Съвет от Notino:
Маската е мултифункционална – може да се използва не само за областта под очите, но и по-ниско на лицето или върху бръчките между носа и устата.

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Ефект
Хидратация, anti-age, против тъмни кръгове под очите
Активни вещества
хиалуронова киселина

Корейската марка KORIKA съчетава най-съвременните азиатски технологии с ефективни активни вещества, и по този начин се превръща в специалист в областта на козметичните грижи. Помага на жените да превръщат ежедневния си ритуал на красотата в радост и се съсредоточи предимно в производството на висококачествени платнени маски.

Платнените маски KORIKA съдържат голямо количество активни вещества, които варират в зависимост от съответния вид маска. В маските на KORIKA може да намерите напр. активен въглен, глина, 24-каратово злато, екстракт от охлюв, екстракти от коприна, лавандула, личи, алое вера, вода от ледниците или масло от шея.

Трите серии на платнените маски KORIKA са фокусирани върху различни типове кожа. StarBeauty е премиум колекция, която ще оценят предимно жените, които желаят да изпробват редките съставки, да ревитализират и озарят кожата си особено за жените, които искат да изпробват редки съставки, да съживят и озарят кожата си. Серията NaturBeauty включва различни видове маски, чийто основни предимства са натурални екстракти и вода от ледници. Маските от колекцията SciBeauty отразяват актуалните тенденции в азиатската козметика и предлага не само маски за лице, но и за ръцете, крака и устни, които по този начин осигуряват цялостна грижа за тялото.