KORIKA FermentBeauty комплект маски за лице

6×
KORIKA FermentBeauty комплект маски за лице
KORIKA FermentBeauty комплект маски за лице

Код: KKR01345 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Купете поне три козметични продукта и вземете 10% отстъпка от цената им. Отстъпката ще бъде отчетена автоматично в кошницата. Намалението не важи за продукти в намаление или на промоция.

Описание на продукта KORIKA FermentBeauty
Характеристика

Комплектът съдържа:

  • озаряваща платнена маска с ферментирал ориз и хиалуронова киселина
  • хидратираща платнена маска с ферментирало кисело мляко и хиалуронова киселина
  • платнена маска против бръчки с ферментирало вино и хиалуронова киселина

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Ефект
Хидратация, регенерация, подхранване
Тип комплекти
подаръчен комплект, изгодна опаковка
Кога да се нанася
дневен

За марката KORIKA

Корейската марка KORIKA съчетава най-съвременните азиатски технологии с ефективни активни вещества, и по този начин се превръща в специалист в областта на козметичните грижи. Помага на жените да превръщат ежедневния си ритуал на красотата в радост и се съсредоточи предимно в производството на висококачествени платнени маски.

Платнените маски KORIKA съдържат голямо количество активни вещества, които варират в зависимост от съответния вид маска. В маските на KORIKA може да намерите напр. активен въглен, глина, 24-каратово злато, екстракт от охлюв, екстракти от коприна, лавандула, личи, алое вера, вода от ледниците или масло от шея.

Трите серии на платнените маски KORIKA са фокусирани върху различни типове кожа. StarBeauty е премиум колекция, която ще оценят предимно жените, които желаят да изпробват редките съставки, да ревитализират и озарят кожата си особено за жените, които искат да изпробват редки съставки, да съживят и озарят кожата си. Серията NaturBeauty включва различни видове маски, чийто основни предимства са натурални екстракти и вода от ледници. Маските от колекцията SciBeauty отразяват актуалните тенденции в азиатската козметика и предлага не само маски за лице, но и за ръцете, крака и устни, които по този начин осигуряват цялостна грижа за тялото.

Оценка KORIKA FermentBeauty6