Hummer Hummer тоалетна вода за мъже

Hummer Hummer тоалетна вода за мъже
Hummer Hummer тоалетна вода за мъже
125 мл.
41,50лв.

Код: HUM0002 | в наличност повече от 3 бр.
1
СПИДИ
понеделник 28.06.2021 г.
Лично получаване
понеделник 28.06.2021 г.

Описание Hummer Hummer
Състав

С Hummer Hummer сякаш яздите някъде из дивите полета. Това ухание ще Ви подови неподозирана доза страст и чувственост. Ориенталският му полъх събужда у всеки мъж желанието и стремежа към нещо вълнуващо, ново и непознато. За дамите той е символ на мъжествеността.

Тоалетната вода Hummer Hummer съчетава мириса на кардамон, мащерка и пипер. В сърцевината този аромат ухае на пачули. Базисните нотки правят Hummer още по-неустоим и чувствен благодарение на екстракта от сандалово дърво. Този аромат е подходящ за всеки сезон и за всяка ситуация, в която попадате.

Поръчайте Вaшата тоалетна вода Hummer и почувствайте пленяващия аромат на Ориента. Жълтата опаковка сама по себе си зарежда с енергия и подготвя съзнанието за нови приключения. Ароматът е подходящ за всички мъже, които не се колебаят да кажат какво мислят; за онези, които възприемат мъжествеността като особен чар. Тоалетната вода Hummer излиза на пазара през 2004 година.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
кардамон, пипер, тамян
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
пачули, зърна от тонка, кожа
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
сандалово дърво
Вид аромат
Ориенталски

За марката Hummer

Парфюми Hummer | Американските джипове "Хъмър" са наподобяват универсалните автомобили "Хъмви" произведени през 1979 година за армията. Отличната издръжливост и лесна мобилност в терена е едно от главните предимства на тези автомобили, които са станали любими на много клиенти, привърженици на адреналиновото каране. Парфюмите "Хъмър" са изпълнени с много адреналин и са създадени за мъжете, които обичат лукса и свирепостта. Правата на парфюмите "Хъмър" са купени преди няколко години от Елизабет Арден. Парфюмите "Хъмър" ще Ви харесат със своите екзотични аромати.

Оценка Hummer Hummer