Hugo Boss Boss Selection

тоалетна вода за мъже 90 мл.

Hugo Boss Boss Selection тоалетна вода за мъже 90 мл.
Hugo Boss Boss Selection тоалетна вода за мъже 90 мл.
90 мл.

Код: HUG0354 | Този продукт не е в наличност

Информация за парфюма Hugo Boss Boss Selection

Hugo Boss Boss Selection за мъже е едно изтънчено ухание, на което отиват определенията „елегантност” и „успех”. Изненадващ аромат с отличителен подпис. За Boss Selection се характеризира с контраста между светлина и сянка.

 Този изключителен аромат на Hugo Boss е перфектен както за през деня, така и за Вашите вечерни събития. Ароматът Hugo Boss Boss Selection е изпълнен с енергия и живот. Внимателно подбраните съставки събуждат у всеки само позитивни емоции. С това ухание винаги ще се различавате от сивата тълпа.

Състав

глава
зелени нотки, мандаринка, розов пипер
сърце
звездовиден анасон, листо на кедър, олио от бергамот
база
ветивер, кедър, пачули, хелиотроп
Вид аромат
Ароматни

За марката Hugo Boss

Марката Hugo Boss е синоним на луксозна качествена мъжка мода, аксесоари и козметика. Още от създаването си тя е търсена поради висококачествените платове и немския усет за детайл и прецизност.

Компанията Hugo Boss се гордее с факта, че отделя голямо внимание на нуждите и желанията на своите клиенти. Това не е по-различно и при производството на козметика, когато се поставя акцент върху избора на най-качествените съставки. Благодарение на посочените факти днес Hugo Boss в действителност владее света на мъжката мода, но тук жените също могат да изберат своя парфюм или ексклузивна част от облеклото.

Първият аромат Hugo Boss е създаден през 90-те години на миналия век, а днес марката представя няколко линии дамски и мъжки парфюми, приспособени към съвременния стил на живот. Парфюмите Hugo Boss са прецизно сътворени, насочени да отразяват силата на личността на своя притежател и едновременно да изразяват неговата красота.

Оценка Hugo Boss Boss Selection

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!