Hugo Boss BOSS Number One тоалетна вода за мъже

2×
Hugo Boss BOSS Number One тоалетна вода за мъже
Hugo Boss BOSS Number One тоалетна вода за мъже
Препоръчителна цена на дребно
149,00лв.

Спестете 61%
125 мл.
57,90лв.

Код: HUG0295 | В наличност

Този продукт е опакован от производителя без целофан.

1
СПИДИ
четвъртък 15.04.2021 г.
Еконт
четвъртък 15.04.2021 г.

Описание Hugo Boss BOSS Number One
Състав

Hugo Boss Boss No. 1 е парфюм с дългогодишни традиции за истински мъже. Основният замисъл на този аромат може да бъде дефиниран като „тържество на мъжествеността и силния характер”. Предназначен е за мъжете, които не просто се преструват на джентълмени, а които са наистина такива и имат своите ясно изградени ценности.

Свежият аромат, който постепенно се трансформира в мистично, мъжествено и съблазнително ухание, ще донесе върховно удоволствие на мъжете, които обичат приключенията; на мъжете, които знаят как да се държат добре в обществото, които винаги отстояват позициите си и остават честни докрай.

Връхните нотки на Boss No. 1 са лимон, бергамот, лавандула и градински чай. След като този първоначален аромат започне да се отдръпва, на негово място идва мистичното ухание на жасмин, розмарин и рози. Базисните нотки са с преобладаващо мъжествен аромат: дъбов мъх, пачули и кедър.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
бергамот, лимон
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
жасмин, роза, мед
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
кедър, тютюн
Вид аромат
Ароматни

За марката Hugo Boss

Марката Hugo Boss е синоним на луксозна качествена мъжка мода, аксесоари и козметика. Още от създаването си тя е търсена поради висококачествените платове и немския усет за детайл и прецизност.

Компанията Hugo Boss се гордее с факта, че отделя голямо внимание на нуждите и желанията на своите клиенти. Това не е по-различно и при производството на козметика, когато се поставя акцент върху избора на най-качествените съставки. Благодарение на посочените факти днес Hugo Boss в действителност владее света на мъжката мода, но тук жените също могат да изберат своя парфюм или ексклузивна част от облеклото.

Първият аромат Hugo Boss е създаден през 90-те години на миналия век, а днес марката представя няколко линии дамски и мъжки парфюми, приспособени към съвременния стил на живот. Парфюмите Hugo Boss са прецизно сътворени, насочени да отразяват силата на личността на своя притежател и едновременно да изразяват неговата красота.

Оценка Hugo Boss BOSS Number One2