Hugo Boss HUGO Manтоалетна вода за мъже

2×
Hugo Boss HUGO Man тоалетна вода за мъже
Hugo Boss HUGO Man тоалетна вода за мъже
Промоции
Препоръчителна цена на дребно
195,00лв.

Спестете 58%
200 мл.
81,90лв.

Код: HUG0470 | В наличност

Този продукт е опакован от производителя без целофан.

1
Подарък за вас
Поръчайте продукти за над 90 лв. и изберете перфектния си подарък от кошницата.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
сряда 15.07.2020 г.
Лично получаване
сряда 15.07.2020 г.

Информация за парфюма Hugo Boss HUGO Man
Състав

Тоалетната вода Hugo Boss Hugo Man отразява разбирането, че правилата са за това, да бъдат нарушавани. Не се опитвайте да устоите и изпитайте своя потенциал на максимум!

  • свежо, ароматично ухание
  • за енергични мъже, които не се страхуват от предизвикателствата
  • подходяща за всеки ден, предимно при топло време

Съставки на аромата
Освежаващият увод на ароматната композиция се създава от грейпфрут и зелена ябълка, допълнени от билки – мента, босилек и лавандула. В сърцето на аромата се крие необичайна смес от цветни акорди на карамфил, жасмин и градински чай с есенции на здравец. Завършекът на тоалетната вода принадлежи предимно на дървесните тонове на кедър и ела, които се довършват от пачули.

История на аромата
Марката Hugo Boss е известна със своята изискана елегантност. В сравнение със серията Boss, колекцията Hugo, чиято част е и тази тоалетна вода, е по-младежка, по-игрива, по-динамична. Свеж заряд, пълен с енергия отразява и флаконът във формата на манерка, която е неразделна част от снаряжението на всеки безстрашен авантюрист.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
мента, зелена ябълка, грейпфрут, лавандула, босилек
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
здравец, карамфил, жасмин, градински чай
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ела, Кедрово дърво, пачули
Вид аромат
Ароматни, Зелени

За марката Hugo Boss

Марката Hugo Boss е синоним на луксозна качествена мъжка мода, аксесоари и козметика. Още от създаването си тя е търсена поради висококачествените платове и немския усет за детайл и прецизност.

Компанията Hugo Boss се гордее с факта, че отделя голямо внимание на нуждите и желанията на своите клиенти. Това не е по-различно и при производството на козметика, когато се поставя акцент върху избора на най-качествените съставки. Благодарение на посочените факти днес Hugo Boss в действителност владее света на мъжката мода, но тук жените също могат да изберат своя парфюм или ексклузивна част от облеклото.

Първият аромат Hugo Boss е създаден през 90-те години на миналия век, а днес марката представя няколко линии дамски и мъжки парфюми, приспособени към съвременния стил на живот. Парфюмите Hugo Boss са прецизно сътворени, насочени да отразяват силата на личността на своя притежател и едновременно да изразяват неговата красота.

Оценка Hugo Boss HUGO Man