Hugo Boss BOSS The Scent тоалетна вода за жени

3×
Hugo Boss BOSS The Scent тоалетна вода за жени
Hugo Boss BOSS The Scent тоалетна вода за жени
Препоръчителна цена на дребно
209,00лв.

Спестете 59%
100 мл.
85,50лв.

Код: HUG7947 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
още утре понеделник 1.03.2021 г.
Лично получаване
още утре понеделник 1.03.2021 г.

Информация за парфюма Hugo Boss BOSS The Scent
Състав

Дамската тоалетна вода Boss The Scent на марката Hugo Boss е толкова незабравима, колкото и нейната притежателка. Загърнете се в чувствен аромат, с който ще спечелите цялото ваше обкръжение.

  • сладък цветно-плодов аромат
  • за игрива съблазнителна жена
  • идеален всекидневен аромат

Съставки на аромата
Връхните тонове са деликатна комбинация от сочни мандарини, праскови, пикантен розов пипер и златист мед. След това се проявява елегантното цветно сърце, сътворено от опияняващ цвят на портокал, фрезия и османтус, а после ги допълва чувствено какао в базата, което придава дълбочина и изящност на композицията.

История на аромата
Ароматите от поредицата Boss The Scent са изражение на способността на жената да съблазнява и привлича вниманието и желанията на мъжете. Тоалетната вода Boss The Scent, която се представя на пазара през 2018 година, е по-искряща и по-свежа интерпретация на предходната парфюмна вода от същата колекция от 2016 година.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
мед, зелена мандарина, праскова, розов пипер
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
портокалов цвят, османтус, фрезия
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
какао
Вид аромат
Плодови, Цветни

За марката Hugo Boss

Марката Hugo Boss е синоним на луксозна качествена мъжка мода, аксесоари и козметика. Още от създаването си тя е търсена поради висококачествените платове и немския усет за детайл и прецизност.

Компанията Hugo Boss се гордее с факта, че отделя голямо внимание на нуждите и желанията на своите клиенти. Това не е по-различно и при производството на козметика, когато се поставя акцент върху избора на най-качествените съставки. Благодарение на посочените факти днес Hugo Boss в действителност владее света на мъжката мода, но тук жените също могат да изберат своя парфюм или ексклузивна част от облеклото.

Първият аромат Hugo Boss е създаден през 90-те години на миналия век, а днес марката представя няколко линии дамски и мъжки парфюми, приспособени към съвременния стил на живот. Парфюмите Hugo Boss са прецизно сътворени, насочени да отразяват силата на личността на своя притежател и едновременно да изразяват неговата красота.

Оценка Hugo Boss BOSS The Scent3