Hugo BossBOSS The Scent Private Accord парфюмна вода за жени

11×
Hugo Boss BOSS The Scent Private Accord парфюмна вода за жени
Hugo Boss BOSS The Scent Private Accord парфюмна вода за жени
100 мл.

Код: HUG09853 | Този продукт не е в наличност

Описание Hugo Boss BOSS The Scent Private Accord
Състав

Дамската парфюмна вода Boss The Scent Private Accord е история за абсолютна мания и непреодолими копнежи. Обгърнете се с аромат, на който никой няма да устои!

  • греещ сладникав ориенталски аромат
  • за тайнствената съблазнителна жена
  • подходяща за вечер и специални поводи

Съставки на аромата
Уводът е сладко освежаване във формата на сочна мандарина. След това се разкриват нотките на упояващ османтус и кафе, придаващи на парфюмната вода топлота и дълбочина. Базата на композицията е изразителна бобова тонка и печени какаови зърна, с която Boss The Scent Private Accord придава увереност и сексапил, които не могат да останат незабелязани.

История на аромата
Колекцията аромати Boss The Scent е вдъхновение на любовта, и то от прескачането на първата искра, през усещане за съдбовната привързаност, до пълната и невъзвратна зависимост. Отдайте се и вие на мистериозното интензивно ухание Boss The Scent Private Accord, което е представено на пазара през 2018 година.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
мандарина
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
кафе, османтус
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
какао, зърна от тонка
Вид аромат
Ориенталски

Написахме за Hugo Boss BOSS The Scent Private Accord
Статии

За марката Hugo Boss

Марката Hugo Boss е синоним на луксозна качествена мъжка мода, аксесоари и козметика. Още от създаването си тя е търсена поради висококачествените платове и немския усет за детайл и прецизност.

Компанията Hugo Boss се гордее с факта, че отделя голямо внимание на нуждите и желанията на своите клиенти. Това не е по-различно и при производството на козметика, когато се поставя акцент върху избора на най-качествените съставки. Благодарение на посочените факти днес Hugo Boss в действителност владее света на мъжката мода, но тук жените също могат да изберат своя парфюм или ексклузивна част от облеклото.

Първият аромат Hugo Boss е създаден през 90-те години на миналия век, а днес марката представя няколко линии дамски и мъжки парфюми, приспособени към съвременния стил на живот. Парфюмите Hugo Boss са прецизно сътворени, насочени да отразяват силата на личността на своя притежател и едновременно да изразяват неговата красота.

Оценка Hugo Boss BOSS The Scent Private Accord10