Hugo Boss BOSS The Scent подаръчен комплект за мъже

Hugo Boss BOSS The Scent подаръчен комплект за мъже
Hugo Boss BOSS The Scent подаръчен комплект за мъже
60,90лв.

Код: HUG13135 | В наличност

тоалетна вода 50 мл. + дезодорант стик 70 гр.

1
СПИДИ
вторник 9.03.2021 г.
Лично получаване
още утре понеделник 8.03.2021 г.

Информация за парфюма Hugo Boss BOSS The Scent
Състав

Търсите идеалния подарък за любимия мъж, брат си или баща си? Мъжкият парфюмен комплект Hugo Boss BOSS The Scent със сигурност ще зарадва всеки представител на силния пол.

Характеристики:

  • изключително подходящ за подарък
  • ще зарадва всеки мъж
  • топъл аромат, подходящ за по-студено време

Комплектът съдържа:

  • тоалетна вода 50 мл.
  • дезодорант стик 70 гр.

Състав

Вид аромат
Ароматни, Пикантни
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Hugo Boss

Марката Hugo Boss е синоним на луксозна качествена мъжка мода, аксесоари и козметика. Още от създаването си тя е търсена поради висококачествените платове и немския усет за детайл и прецизност.

Компанията Hugo Boss се гордее с факта, че отделя голямо внимание на нуждите и желанията на своите клиенти. Това не е по-различно и при производството на козметика, когато се поставя акцент върху избора на най-качествените съставки. Благодарение на посочените факти днес Hugo Boss в действителност владее света на мъжката мода, но тук жените също могат да изберат своя парфюм или ексклузивна част от облеклото.

Първият аромат Hugo Boss е създаден през 90-те години на миналия век, а днес марката представя няколко линии дамски и мъжки парфюми, приспособени към съвременния стил на живот. Парфюмите Hugo Boss са прецизно сътворени, насочени да отразяват силата на личността на своя притежател и едновременно да изразяват неговата красота.

Оценка Hugo Boss BOSS The Scent