Hugo Boss BOSS Orange Man тоалетна вода за мъже

3×
Hugo Boss BOSS Orange Man тоалетна вода за мъже
Hugo Boss BOSS Orange Man тоалетна вода за мъже
Препоръчителна цена на дребно
159,00лв.

Спестете 62%
100 мл.
58,90лв.

Код: HUG0112 | В наличност
1
СПИДИ
четвъртък 15.04.2021 г.
Еконт
четвъртък 15.04.2021 г.

Описание Hugo Boss BOSS Orange Man
Състав

Живейте за мига, защото всеки ден е уникален. Мъжката тоалетна вода Hugo Boss BOSS Orange Man е чудесен аксесоар за спонтанния, страстен и енергичен мъж, който умее да се наслаждава на живота. Поемете по пътя към нови преживявания с уникалния аромат, изпълнен със сила.

  • свеж дървесен пикантен аромат
  • за свободомислещи съвременни мъже
  • подходяща за всекидневно носене, предимно в топло време

Съставки на аромата
Отначало ще ви заинтригува комбинацията от сочна червена ябълка, подправена с аромат на кориандър. След това започва да се проявяват дълбочината и чувствеността на аромата, произтичащи от тамяна и топченцата сечуански пипер. Най-дълго ще гали сетивата ви основата от сладникава ванилия с дървесни нотки.

История на аромата
Мъжкият аромат Hugo Boss BOSS Orange Man е представен през 2011 година. Негово лице е известният британски актьор Орландо Блум, който перфектно олицетворява мъжа Hugo Boss. Той е неформален, държи се свободно и живее по собствените си правила. Флаконът на тоалетната вода има внушителна правоъгълна структура, която символизира перфектно тренирано мъжко тяло.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
кориандър, ябълка
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
тамян, пипер
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ванилия, дърво
Вид аромат
Дървесни

За марката Hugo Boss

Марката Hugo Boss е синоним на луксозна качествена мъжка мода, аксесоари и козметика. Още от създаването си тя е търсена поради висококачествените платове и немския усет за детайл и прецизност.

Компанията Hugo Boss се гордее с факта, че отделя голямо внимание на нуждите и желанията на своите клиенти. Това не е по-различно и при производството на козметика, когато се поставя акцент върху избора на най-качествените съставки. Благодарение на посочените факти днес Hugo Boss в действителност владее света на мъжката мода, но тук жените също могат да изберат своя парфюм или ексклузивна част от облеклото.

Първият аромат Hugo Boss е създаден през 90-те години на миналия век, а днес марката представя няколко линии дамски и мъжки парфюми, приспособени към съвременния стил на живот. Парфюмите Hugo Boss са прецизно сътворени, насочени да отразяват силата на личността на своя притежател и едновременно да изразяват неговата красота.

Оценка Hugo Boss BOSS Orange Man3