Hugo Boss BOSS Ma Vie парфюмна вода за жени

15×
Hugo Boss BOSS Ma Vie парфюмна вода за жени
Hugo Boss BOSS Ma Vie парфюмна вода за жени
Промоции
Препоръчителна цена на дребно
199,00лв.

Спестете 53%
75 мл.
92,20лв.

Код: HUG1770 | В наличност
1
Изберете гравиране с лазер на кратък надпис и ще поднесете уникален подарък.
СПИДИ
вторник 18.05.2021 г.
Лично получаване
вторник 18.05.2021 г.

Описание Hugo Boss BOSS Ma Vie
Състав

Парфюмната вода Boss Ma Vie на марката Hugo Boss е вдъхновена от крехкостта на женската душа. Опитайте и вие очарователната композиция, която слави женската красота и уникалност.

  • цветен аромат с плодови полутонове
  • подходяща за модерната и елегантна жена
  • идеална за деня и специални поводи

Съставки на аромата
Главен акорд на парфюмната вода е редкият цвят на кактус, който – подобно на самата жена – притежава необикновена красота и елегантност. Неговото свързване със сърцето, в което се преплитат акорди на роза, фрезия и розов жасмин, сътворява чисто елегантна комбинация. Базата на аромата Boss Ma Vie се изгражда от кедрово дърво и други дървесини, които чувствено очертават цялата ароматна композиция и я правят трайна върху кожата в продължение на дълги часове.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
Вид аромат
Цветни

За марката Hugo Boss

Марката Hugo Boss е синоним на луксозна качествена мъжка мода, аксесоари и козметика. Още от създаването си тя е търсена поради висококачествените платове и немския усет за детайл и прецизност.

Компанията Hugo Boss се гордее с факта, че отделя голямо внимание на нуждите и желанията на своите клиенти. Това не е по-различно и при производството на козметика, когато се поставя акцент върху избора на най-качествените съставки. Благодарение на посочените факти днес Hugo Boss в действителност владее света на мъжката мода, но тук жените също могат да изберат своя парфюм или ексклузивна част от облеклото.

Първият аромат Hugo Boss е създаден през 90-те години на миналия век, а днес марката представя няколко линии дамски и мъжки парфюми, приспособени към съвременния стил на живот. Парфюмите Hugo Boss са прецизно сътворени, насочени да отразяват силата на личността на своя притежател и едновременно да изразяват неговата красота.

Оценка Hugo Boss BOSS Ma Vie15