Hugo Boss BOSS Ma Vieпарфюмна вода за жени

9×
Hugo Boss BOSS Ma Vie парфюмна вода за жени
Hugo Boss BOSS Ma Vie парфюмна вода за жени
Промоции
199,00лв

Спестете 60%
75 мл.
78,90лв

Код: HUG1770 | В наличност
1
СПИДИ
четвъртък 21.11.2019 г.
Лично получаване
четвъртък 21.11.2019 г.
  • Информация за парфюма
  • За марката
  • Оценка

Информация за парфюма Hugo Boss BOSS Ma Vie
Състав

Парфюмната вода Boss Ma Vie на марката Hugo Boss е вдъхновена от крехкостта на женската душа. Опитайте и вие очарователната композиция, която слави женската красота и уникалност.

  • цветен аромат с плодови полутонове
  • подходяща за модерната и елегантна жена
  • идеална за деня и специални поводи

Съставки на аромата
Главен акорд на парфюмната вода е редкият цвят на кактус, който – подобно на самата жена – притежава необикновена красота и елегантност. Неговото свързване със сърцето, в което се преплитат акорди на роза, фрезия и розов жасмин, сътворява чисто елегантна комбинация. Базата на аромата Boss Ma Vie се изгражда от кедрово дърво и други дървесини, които чувствено очертават цялата ароматна композиция и я правят трайна върху кожата в продължение на дълги часове.

Състав

глава
кактус
сърце
жасмин, фрезия, роза
база
кедър, дървесни тонове
Вид аромат
Цветни

За марката Hugo Boss

Марката Hugo Boss е синоним на луксозна качествена мъжка мода, аксесоари и козметика. Още от създаването си тя е търсена поради висококачествените платове и немския усет за детайл и прецизност.

Компанията Hugo Boss се гордее с факта, че отделя голямо внимание на нуждите и желанията на своите клиенти. Това не е по-различно и при производството на козметика, когато се поставя акцент върху избора на най-качествените съставки. Благодарение на посочените факти днес Hugo Boss в действителност владее света на мъжката мода, но тук жените също могат да изберат своя парфюм или ексклузивна част от облеклото.

Първият аромат Hugo Boss е създаден през 90-те години на миналия век, а днес марката представя няколко линии дамски и мъжки парфюми, приспособени към съвременния стил на живот. Парфюмите Hugo Boss са прецизно сътворени, насочени да отразяват силата на личността на своя притежател и едновременно да изразяват неговата красота.

Оценка Hugo Boss BOSS Ma Vie