Hugo Boss BOSS Bottled подаръчен комплект (за мъже) III.

Hugo Boss BOSS Bottled подаръчен комплект (за мъже) III.
Hugo Boss BOSS Bottled подаръчен комплект (за мъже) III.
99,00лв.

Код: HUG13222 | В наличност

тоалетна вода 100 мл. + парфюмиран душ гел 100 мл. + дезодорант в спрей 150 мл.

1
СПИДИ
сряда 23.06.2021 г.
Лично получаване
сряда 23.06.2021 г.

Описание Hugo Boss BOSS Bottled
Състав

Луксозният аромат винаги е правилният избор, ако наистина искате да донесете радост. Мъжкият парфюмен комплект Hugo Boss BOSS Bottled , поставен в красива опаковка, ще удвои радостта на човека, за когото е предназначен. Заложете на магията на перфектно комбинираните комплекти и бъдете сигурни, че няма да сгрешите.

Характеристики:

  • парфюмната козметика увеличава издържливостта на аромата
  • изключително подходящ за подарък
  • ще зарадва всеки мъж

Комплектът съдържа:

  • тоалетна вода 100 мл.
  • парфюмиран душ гел 100 мл.
  • дезодорант в спрей 150 мл.

Състав

Вид аромат
Дървесни
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Hugo Boss

Марката Hugo Boss е синоним на луксозна качествена мъжка мода, аксесоари и козметика. Още от създаването си тя е търсена поради висококачествените платове и немския усет за детайл и прецизност.

Компанията Hugo Boss се гордее с факта, че отделя голямо внимание на нуждите и желанията на своите клиенти. Това не е по-различно и при производството на козметика, когато се поставя акцент върху избора на най-качествените съставки. Благодарение на посочените факти днес Hugo Boss в действителност владее света на мъжката мода, но тук жените също могат да изберат своя парфюм или ексклузивна част от облеклото.

Първият аромат Hugo Boss е създаден през 90-те години на миналия век, а днес марката представя няколко линии дамски и мъжки парфюми, приспособени към съвременния стил на живот. Парфюмите Hugo Boss са прецизно сътворени, насочени да отразяват силата на личността на своя притежател и едновременно да изразяват неговата красота.

Оценка Hugo Boss BOSS Bottled