Hugo Boss BOSS Bottled Intense парфюмна вода за мъже

11×
Hugo Boss BOSS Bottled Intense парфюмна вода за мъже
Hugo Boss BOSS Bottled Intense парфюмна вода за мъже
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
189,00лв.

Спестете 41%
100 мл.
110,40лв.

Код: HUG6095 | В наличност
1
Изберете гравиране с лазер на кратък надпис и ще поднесете уникален подарък.
СПИДИ
още утре петък 16.04.2021 г.
Еконт
още утре петък 16.04.2021 г.

Описание Hugo Boss BOSS Bottled Intense
Състав

Вече може спокойно да проявите силата на характера си. Мъжката парфюмна вода Boss Bottled Intense на Hugo Boss подхожда на модерния мъж, който живее живота си пълноценно и на пълни обороти. Бъдете мъжът на нашето време!

  • интензивен пикантно-дървесен аромат
  • за модерния, самоуверен мъж
  • подходящ предимно за вечер и специални поводи

Състав на аромата
В самото начало ароматът се отваря със свежите нотки на сочна ябълка, в съчетание с бергамот и цвят на портокал. В самото сърце откриваме топла комбинация от карамфил, канела и петигрен. Цялостната композиция е изградена на базата на екзотично сандалово и кедрово дърво, сладка ванилия и мъжествен ветивер, което прави миризмата абсолютно неустоима.

История на аромата
Парфюмът е интензивна интерпретация на един от най-известните аромати на Hugo Boss – Boss Bottled. За разлика от него обаче този аромат е по-дълбок и завладяващ. Лице на аромата става харизматичният актьор Джерард Бътлър (Gerard Butler), а самият парфюм излиза на пазара през 2015 г. Определението Intense се проявява и в дизайна на парфюмната вода. В сравнение с предшественика си, новият аромат Boss Bottled има по-тъмен цвят, флаконът е изработен от матово стъкло и е опакован в тъмно сива кутия.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
портокалов цвят, ябълка
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
олио от бергамот, карамфил, канела
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
кедър, ветивер, сандалово дърво, ванилия
Вид аромат
Пикантни, Дървесни

Написахме за Hugo Boss BOSS Bottled Intense
Статии

За марката Hugo Boss

Марката Hugo Boss е синоним на луксозна качествена мъжка мода, аксесоари и козметика. Още от създаването си тя е търсена поради висококачествените платове и немския усет за детайл и прецизност.

Компанията Hugo Boss се гордее с факта, че отделя голямо внимание на нуждите и желанията на своите клиенти. Това не е по-различно и при производството на козметика, когато се поставя акцент върху избора на най-качествените съставки. Благодарение на посочените факти днес Hugo Boss в действителност владее света на мъжката мода, но тук жените също могат да изберат своя парфюм или ексклузивна част от облеклото.

Първият аромат Hugo Boss е създаден през 90-те години на миналия век, а днес марката представя няколко линии дамски и мъжки парфюми, приспособени към съвременния стил на живот. Парфюмите Hugo Boss са прецизно сътворени, насочени да отразяват силата на личността на своя притежател и едновременно да изразяват неговата красота.

Оценка Hugo Boss BOSS Bottled Intense11