Hugo Boss BOSS Bottled Absolute парфюмна вода за мъже

Hugo Boss BOSS Bottled Absolute парфюмна вода за мъже
Hugo Boss BOSS Bottled Absolute парфюмна вода за мъже
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
264,00лв.

Спестете 56%
200 мл.
116,00лв.

Код: HUG2933 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
още утре понеделник 1.03.2021 г.
Лично получаване
още утре понеделник 1.03.2021 г.

Информация за парфюма Hugo Boss BOSS Bottled Absolute
Състав

Облеклото ви е безупречно, компанията – омагьосваща, затова и парфюмът ви трябва да е съвършен. Парфюмната вода за мъже Hugo Boss BOSS Bottled Absolute ще ви преведе през всички тържества, вечери и специални поводи със същата елегантност, с която го е правил и ароматът BOSS Bottled. Сега обаче се подгответе за още по-изискано чувствено преживяване.

  • дървесна ароматна композиция за елегантния мъж
  • идеален подарък за тържествени поводи
  • лимитирана серия, представена през 2019 г.

Състав на аромата
Ябълковите акорди ще ви посрещнат още във връхните нотки на тази топло-пикантна композиция. Те се допълват от нотките на сливи и бергамот. След това започват се освобождават акордите на сладко-пикантна канела, която, заедно с кашмира и кедъра, стоят в сърцето на аромата. Базовите нотки на този вечен аромат са на ванилия, маслини и суха дървесина.

История на аромата
Boss Bottled Absolute възниква като една по-интензивна и тържествена интерпретация на култовата тоалетна вода Boss Bottled. За това, че става дума за версия под името Absolute, ни подсказва още в самото начало и флаконът. Емблематичната форма е запазена, но този път чувственото съдържание се намира зад непрозрачно тъмносиво стъкло. Това перфектно подчертава още по-силната упойваща сила на тази парфюмна вода.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
ябълка, слива, бергамот
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
Кедрово дърво, кашмирено дърво, канела
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ванилия, маслина, мускус, сухо дърво, сандалово дърво
Вид аромат
Пикантни, Дървесни

За марката Hugo Boss

Марката Hugo Boss е синоним на луксозна качествена мъжка мода, аксесоари и козметика. Още от създаването си тя е търсена поради висококачествените платове и немския усет за детайл и прецизност.

Компанията Hugo Boss се гордее с факта, че отделя голямо внимание на нуждите и желанията на своите клиенти. Това не е по-различно и при производството на козметика, когато се поставя акцент върху избора на най-качествените съставки. Благодарение на посочените факти днес Hugo Boss в действителност владее света на мъжката мода, но тук жените също могат да изберат своя парфюм или ексклузивна част от облеклото.

Първият аромат Hugo Boss е създаден през 90-те години на миналия век, а днес марката представя няколко линии дамски и мъжки парфюми, приспособени към съвременния стил на живот. Парфюмите Hugo Boss са прецизно сътворени, насочени да отразяват силата на личността на своя притежател и едновременно да изразяват неговата красота.

Оценка Hugo Boss BOSS Bottled Absolute