Hugo Boss BOSS Bottled Absoluteпарфюмна вода за мъже

1×
Hugo Boss BOSS Bottled Absolute парфюмна вода за мъже
Hugo Boss BOSS Bottled Absolute парфюмна вода за мъже
Промоции
Препоръчителна цена на дребно
186,00лв.

Спестете 51%
100 мл.
92,00лв.

Код: HUG12833 | В наличност
1
СПИДИ
вторник 7.07.2020 г.
Лично получаване
вторник 7.07.2020 г.

Информация за парфюма Hugo Boss BOSS Bottled Absolute
Състав

Облеклото ви е безупречно, компанията – омагьосваща, затова и парфюмът ви трябва да е съвършен. Парфюмната вода за мъже Hugo Boss BOSS Bottled Absolute ще ви преведе през всички тържества, вечери и специални поводи със същата елегантност, с която го е правил и ароматът BOSS Bottled. Сега обаче се подгответе за още по-изискано чувствено преживяване.

  • дървесна ароматна композиция за елегантния мъж
  • идеален подарък за тържествени поводи
  • лимитирана серия, представена през 2019 г.

Състав на аромата
Ябълковите акорди ще ви посрещнат още във връхните нотки на тази топло-пикантна композиция. Те се допълват от нотките на сливи и бергамот. След това започват се освобождават акордите на сладко-пикантна канела, която, заедно с кашмира и кедъра, стоят в сърцето на аромата. Базовите нотки на този вечен аромат са на ванилия, маслини и суха дървесина.

История на аромата
Boss Bottled Absolute възниква като една по-интензивна и тържествена интерпретация на култовата тоалетна вода Boss Bottled. За това, че става дума за версия под името Absolute, ни подсказва още в самото начало и флаконът. Емблематичната форма е запазена, но този път чувственото съдържание се намира зад непрозрачно тъмносиво стъкло. Това перфектно подчертава още по-силната упойваща сила на тази парфюмна вода.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
бергамот, слива, ябълка
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
кашмирено дърво, канела, Кедрово дърво
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ванилия, сухо дърво, маслина, мускус, сандалово дърво
Вид аромат
Пикантни, Дървесни

За марката Hugo Boss

Марката Hugo Boss е синоним на луксозна качествена мъжка мода, аксесоари и козметика. Още от създаването си тя е търсена поради висококачествените платове и немския усет за детайл и прецизност.

Компанията Hugo Boss се гордее с факта, че отделя голямо внимание на нуждите и желанията на своите клиенти. Това не е по-различно и при производството на козметика, когато се поставя акцент върху избора на най-качествените съставки. Благодарение на посочените факти днес Hugo Boss в действителност владее света на мъжката мода, но тук жените също могат да изберат своя парфюм или ексклузивна част от облеклото.

Първият аромат Hugo Boss е създаден през 90-те години на миналия век, а днес марката представя няколко линии дамски и мъжки парфюми, приспособени към съвременния стил на живот. Парфюмите Hugo Boss са прецизно сътворени, насочени да отразяват силата на личността на своя притежател и едновременно да изразяват неговата красота.

Оценка Hugo Boss BOSS Bottled Absolute