Hugo Boss BOSS Alive тоалетна вода за жени

Hugo Boss BOSS Alive тоалетна вода за жени
Hugo Boss BOSS Alive тоалетна вода за жени
Ново
80 мл.
188,00лв.

Код: HUG13218 | В наличност
1
Ние ще ви изпратим мостра за проба. Ако не ви допадне, можете да върнете голямата опаковка обратно към нас, а то безплатно.Повече за услугата
СПИДИ
четвъртък 15.04.2021 г.
Еконт
четвъртък 15.04.2021 г.

Описание Hugo Boss BOSS Alive
Състав

От сега нататък никога няма да забравяте да се радвате. Защото тоалетната вода за жени Hugo BOSS Alive ще ви напомня, че именно привидно дребните поводи в ежедневието са най-добрата причина да се усмихвате. А когато носите този аромат, вие ще се превърнете в един от тези поводи. Винаги ще ви напомня да живеете живота си по своя начин.

  • аромат с изразителни цветни и дървесни тонове
  • представен през 2021 година
  • в елегантен, неподвластен на времето флакон

Съставки на аромата
Още в първите мигове сетивата ви са докоснати от ябълка, която се смесва със свежи тонове на мандарина и лимон. Началните нотки се допълват от акорд на опияняваща, чиста магнолия. След секунди напред излизат други страстни цветя, сред които изпъкват жасмин и роза дамасцена. Чувствеността на ароматната композиция се допълва от кедрово и сандалово дърво, сливащи се с тревно ухание на градински чай и мъх.

История на аромата
„Живейте пълноценно“ – това е призивът, с който парфюмната вода Hugo BOSS Alive се появява през 2020 година. Дванадесет месеца по-късно идва новата. Тоалетната вода Hugo BOSS Alive крие в себе си напомнянето всеки ден да се радвате на дребните неща. А те могат да са скрити в любимата ви песен на път за работа, в спонтанните пристъпи на смях с приятелка или в усещането за свежия ветрец върху лицето ви по време на сутрешна разходка. Ароматът Hugo BOSS Alive ще се погрижи да забележите тези моменти и да им се насладите.

Важни предупреждения

Да се съхранява извън обсега на деца.

Запалим.

Пълен текст

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
лимон, магнолия, мандарина, ябълка
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
жасмин, роза
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
мъх, сандалово дърво, салвия, Кедрово дърво
Вид аромат
Цветни, Дървесни

За марката Hugo Boss

Марката Hugo Boss е синоним на луксозна качествена мъжка мода, аксесоари и козметика. Още от създаването си тя е търсена поради висококачествените платове и немския усет за детайл и прецизност.

Компанията Hugo Boss се гордее с факта, че отделя голямо внимание на нуждите и желанията на своите клиенти. Това не е по-различно и при производството на козметика, когато се поставя акцент върху избора на най-качествените съставки. Благодарение на посочените факти днес Hugo Boss в действителност владее света на мъжката мода, но тук жените също могат да изберат своя парфюм или ексклузивна част от облеклото.

Първият аромат Hugo Boss е създаден през 90-те години на миналия век, а днес марката представя няколко линии дамски и мъжки парфюми, приспособени към съвременния стил на живот. Парфюмите Hugo Boss са прецизно сътворени, насочени да отразяват силата на личността на своя притежател и едновременно да изразяват неговата красота.

Оценка Hugo Boss BOSS Alive