Преминете към основното съдържание
HERMÈS Kelly Calèche тоалетна вода за жени
HERMÈS Kelly Calèche тоалетна вода за жени
композициядървесни тонове, цветя
Вид ароматЦветни, Дървесни

СЪЗДАВАНЕТО
Kelly Calèche е намек за два емблематични предмета на Hermès: чантата Kelly и каретата с впряг, която е знакова за къщата. Kelly Calèche е създадена през 2007 г. от парфюмериста Жан-Клод Елена (Jean-Claude Ellena). Този „парфюм с аромат на кожа и цветя, лек като ангелско крило“ е посветен на жените със свободна елегантност, а едновременно мъжественият и женственият му стил, свързан с ездата, в никакъв случай не е строг.

АРОМАТНИТЕ НОТКИ
Със своя аромат на цветя и кожа тоалетната вода Kelly Calèche е лека милувка, съчетаваща меките нотки на розата с напудрените нотки на мимозата заедно с елегантността на ветивер.

ПРЕДМЕТЪТ
Дизайнерът Филип Муке (Philippe Mouquet) украсява емблематичния флакон, вдъхновен от фенерите на едновремешните файтони, с палави детайли – металната пластина и завъртащия се елемент, които заемат централно място в закопчалката на чантата Kelly.

ДЕТАЙЛЪТ HERMÈS
Спомен от посещението в хранилището за кожи на Hermès, Kelly Calèche изразява емоциите на докосването и обонянието на парфюмериста.


« Аромат на кожа и цветя, лек като крилото на ангел. » Жан-Клод Елена.
Напомняйки за кожарската работилница на "Hermes", Kelly Calèche обединява два символа на Къщата, събира емоциите, които обонянието и осезанието събуждат у парфюмериста при докосването на нежната кожа, обработена с любов и украсена с избродирани венчелистчета.

HERMÈSKelly Calèche тоалетна вода за жени

1×
Безплатна доставка
100 мл.
281,70лв.

в наличност повече от 4 бр. | 281,70лв. / 100 мл., вкл. ДДС | Код: HER0035

Ще опаковаме всички продукти HERMÈS за вас безплатно в екологична опаковка, без пластмаса и от рециклиран материал.

1
СПИДИ
още утре сряда 24.07.2024 г.
Лично получаване
четвъртък 25.07.2024 г.