GUERLAIN Mad Eyes Intense Liner дълготрайна течна очна линия

1×
GUERLAIN Mad Eyes Intense Liner дълготрайна течна очна линия
GUERLAIN Mad Eyes Intense Liner дълготрайна течна очна линия
цвят 01 Glossy Black 5 мл.
67,90лв.

Код: GUR13316 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 2.08.2021 г.
Лично получаване
понеделник 2.08.2021 г.

Описание GUERLAIN Mad Eyes Intense Liner
Характеристика

Подчертайте очите си с едно движение. Дълготрайната течна линия за очи Guerlain Mad Eyes има невероятно фин връх, вдъхновен от калиграфските четки, който ще ви позволи да изпишете прецизна линия.

Течните очни линии са устойчиви на вода и влага и с тях може да сте сигурни, че гримът ви ще остане безупречен. От сутрин до вечер.

Характеристики:

  • изписва графически прецизна линия, която остава безупречна цял ден
  • максимално точен апликатор, вдъхновен от калиграфските четки
  • устойчива на вода и влага, не се размазва
  • придава интензивност на погледа
  • приятно допълва всеки грим
  • лесно се премахва

Начин на употреба:
С четка изпишете прецизна линия на горния клепач.

Характеристика

Цвят
черен

За марката GUERLAIN

Непреходно ноу-хау, постоянни изследвания, иновации и усъвършенстване, смели автори, легендарни творения и културата на красотата като символ на марката. Това са разпознаваемите знаци на луксозната парфюмна къща Guerlain, чиято история датира от далечната 1828 г.

Още от самото начало марката Guerlain произвежда парфюмите и козметиката си във Франция. Тя съчетава изкусна изработка, модерни технологии, екологична и социална отговорност в производството на продуктите си. Екипите на Guerlain неспирно работят върху развитието на луксозна и същевременно устойчива козметика – в името на красотата на клиентите си, природата и нашата планета. Благодарение на своето ноу-хау Guerlain печелят наградата „Living Heritage Company“, която се присъжда от френското министерство на икономиката и индустрията.

За 190 години Guerlain създава 1100 аромата. Петото поколение парфюмеристи на Guerlain е представено от Тиери Васер, който при своите пътувания по света търси най-редките природни съставки за създаването на луксозни аромати – винаги с уважение към местните жители и природата.

Разгледайте широката гама продукти на Guerlain – от ароматите Mon Guerlain, L’Homme Idéal и Aqua Allegoria до фон дьо тена L’Essentiel Foundation, бронзиращата пудра Terracotta или емблематичната пудра, затворена в многоцветни перли Météorites.

Оценка GUERLAIN Mad Eyes Intense Liner1