GUERLAIN L'Or Radiance Concentrate основа под фон дьо тен с чисто злато

9×
GUERLAIN L'Or Radiance Concentrate основа под фон дьо тен с чисто злато
GUERLAIN L'Or Radiance Concentrate основа под фон дьо тен с чисто злато
30 мл.

Код: GUR1325 | Този продукт не е в наличност

Описание на продукта GUERLAIN L'Or Radiance Concentrate
Характеристика

Кожата ви ще бъде също така прекрасна като най-луксозното бижу. Основата за грим с чисто злато Guerlain L’Or Radiance Concentrate има комплексно разкрасяващо действие. Нежният хидратиращ гел с ултраблестящи частици прави кожата гладка, еластична и красиво сияйна.

Яркият цветен аромат комбинира сладка праскова с растителни нотки, които на финала се смесват с дуото малина и жасмин, за да отзвучат заедно в пудрова основа от смола и бял мускус. С тази основа лесно ще постигнете абсолютно перфектен и дълготраен грим.

Характеристики:

  • хидратира и озарява кожата
  • създава перфектно гладка и нежна като кадифе кожа
  • подготвя кожата за нанасяне на фон дьо тена
  • удължава издръжливостта на грима
  • има уникален аромат, изпълнен с плодове и цветя

Съставки:

  • 24-каратово злато – фини златни люспички, разтворени в гелообразното съдържание
    и придават на кожата дълготрайно сияние
  • хидратиращи съставки
  • стягащи полимери

Начин за нанасяне:
Нанесете малко количество основа върху опакото на ръката и след това нанесете върху кожата с нежни движения от средата в посока навън, за да заравните бръчките и фините линии. Изчакайте няколко секунди основата да попие и след това нанесете фон дьо тен. За максимално озаряване смесете няколко капки основа с течния си фон дьо тен и нанесете върху кожата.

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа

За марката GUERLAIN

Непреходно ноу-хау, постоянни изследвания, иновации и усъвършенстване, смели автори, легендарни творения и културата на красотата като символ на марката. Това са разпознаваемите знаци на луксозната парфюмна къща Guerlain, чиято история датира от далечната 1828 г.

Още от самото начало марката Guerlain произвежда парфюмите и козметиката си във Франция. Тя съчетава изкусна изработка, модерни технологии, екологична и социална отговорност в производството на продуктите си. Екипите на Guerlain неспирно работят върху развитието на луксозна и същевременно устойчива козметика – в името на красотата на клиентите си, природата и нашата планета. Благодарение на своето ноу-хау Guerlain печелят наградата „Living Heritage Company“, която се присъжда от френското министерство на икономиката и индустрията.

За 190 години Guerlain създава 1100 аромата. Петото поколение парфюмеристи на Guerlain е представено от Тиери Васер, който при своите пътувания по света търси най-редките природни съставки за създаването на луксозни аромати – винаги с уважение към местните жители и природата.

Разгледайте широката гама продукти на Guerlain – от ароматите Mon Guerlain, L’Homme Idéal и Aqua Allegoria до фон дьо тена L’Essentiel Foundation, бронзиращата пудра Terracotta или емблематичната пудра, затворена в многоцветни перли Météorites.

Оценка GUERLAIN L'Or Radiance Concentrate9