GUERLAIN L'Heure Bleue тоалетна вода за жени

GUERLAIN L'Heure Bleue тоалетна вода за жени
GUERLAIN L'Heure Bleue тоалетна вода за жени
50 мл.

Код: GUR1098 | Този продукт не е в наличност

Описание GUERLAIN L'Heure Bleue
Състав

Представете си приказния момент, когато угасват последните лъчи на слънцето и то залязва зад хоризонта, но нощта все още не се е разгърнала. Това е миг, в който времето сякаш спира, а ние се оказваме в пълна хармония със света и светлината. Очарованието на този момент се крие в дамската тоалетна вода Guerlain L'Heure Bleue.

Главната роля в тази ароматна композиция е отредена на цветните нотки на теменужката и ириса, а в поддържащата роля влиза вкусната ванилия, която ще погали сетивата ви.

  • цветен аромат с ориенталски и пудрени нотки
  • създаден през 1912 г. от Жак Герлен
  • вдъхновен от часа между залеза на слънцето и звездната нощ

Съставки на аромата
Връхните нотки са белязани от ароматния анасон и освежаващото цитрусово ухание на бергамот. В сърцето на аромата ще усетите карамфил и нероли, които придават чувственост на композицията. Базовите нотки, уханието, което усещате най-дълго върху кожата си, са на теменужка, ирис, вкусна ванилия, бензоа и екзотичен тонка боб.

История на аромата
Ароматът Guerlain L’Heure Bleue е създаден през 1912 г. от Жак Герлен. Той се вдъхновява от любимия си момент от деня, в който слънцето залязва зад хоризонта, небето се обагря в тъмнокадифени нюанси и очаква появата на звездите. Дизайнът на луксозния флакон в стил „сецесион“, който по съвършен начин отразява романтичния характер на аромата, е дело на Жорж Шевалие.

Състав

композиция
ирис, теменуга, ванилия
Вид аромат
Ориенталски, Цветни

За марката GUERLAIN

Непреходно ноу-хау, постоянни изследвания, иновации и усъвършенстване, смели автори, легендарни творения и културата на красотата като символ на марката. Това са разпознаваемите знаци на луксозната парфюмна къща Guerlain, чиято история датира от далечната 1828 г.

Още от самото начало марката Guerlain произвежда парфюмите и козметиката си във Франция. Тя съчетава изкусна изработка, модерни технологии, екологична и социална отговорност в производството на продуктите си. Екипите на Guerlain неспирно работят върху развитието на луксозна и същевременно устойчива козметика – в името на красотата на клиентите си, природата и нашата планета. Благодарение на своето ноу-хау Guerlain печелят наградата „Living Heritage Company“, която се присъжда от френското министерство на икономиката и индустрията.

За 190 години Guerlain създава 1100 аромата. Петото поколение парфюмеристи на Guerlain е представено от Тиери Васер, който при своите пътувания по света търси най-редките природни съставки за създаването на луксозни аромати – винаги с уважение към местните жители и природата.

Разгледайте широката гама продукти на Guerlain – от ароматите Mon Guerlain, L’Homme Idéal и Aqua Allegoria до фон дьо тена L’Essentiel Foundation, бронзиращата пудра Terracotta или емблематичната пудра, затворена в многоцветни перли Météorites.

Оценка GUERLAIN L'Heure Bleue