GUERLAINLes Absolus d'Orient Musc Noble парфюмна вода унисекс

GUERLAIN Les Absolus d'Orient Musc Noble парфюмна вода унисекс
GUERLAIN Les Absolus d'Orient Musc Noble парфюмна вода унисекс
Препоръчителна цена на дребно
339,00лв.

Спестете 41%
125 мл.
200,00лв.

Код: GUR10570 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 20.09.2021 г.
Лично получаване
понеделник 20.09.2021 г.

Описание GUERLAIN Les Absolus d'Orient Musc Noble
Състав

Мускусът е една от най-загадъчните съставки в света на парфюмите. Тъкмо тази рядка суровина вдъхновява прочутия парфюмерист Тиери Васер (Thierry Wasser) за създаването на аромата Musc Noble, който отдава чест на редкия мускус, натуралните материали и природата на далечния Ориент.

Парфюмната вода Guerlain Les Absolus d'Orient Musc Noble крие хармонична комбинация от мускус и великолепна роза. Благодарение на своята унисекс ароматна композиция перфектно подхожда както за мъже така и за жени.

  • дървесно-цветен мускусен аромат
  • унисекс ухание за жени и мъже
  • за всекидневно носене и за специални поводи

Съставки на аромата
В началото ще усетите розов пипер, шафран и гераниум. След това се разгръща уханието на мускус, в който се съчетава нежният, пудров бял мускус и имитацията на интензивния и топъл животински мускус, използван в парфюмерията от стари времена. Основата на аромата е под знака на цитруси, кедрово дърво и бяла амбра.

История на аромата
Парфюмната вода Guerlain Musc Noble е част от колекцията Les Absolus d'Orient, изградена върху първокачествени натурални суровини. Всички аромати от колекцията са вдъхновени от далечния Ориент, което личи и от луксозните флакони. Мускусният аромат Musc Noble е създадена през 2018 г., а зад ароматната му композиция стои Тиери Васер (Thierry Wasser).

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
здравец, шафранка, розов пипер
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
роза, мускус
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
лавдан, бял мускус, Кедрово дърво
Вид аромат
Цветни, Дървесни, мускусен

За марката GUERLAIN

Непреходно ноу-хау, постоянни изследвания, иновации и усъвършенстване, смели автори, легендарни творения и културата на красотата като символ на марката. Това са разпознаваемите знаци на луксозната парфюмна къща Guerlain, чиято история датира от далечната 1828 г.

Още от самото начало марката Guerlain произвежда парфюмите и козметиката си във Франция. Тя съчетава изкусна изработка, модерни технологии, екологична и социална отговорност в производството на продуктите си. Екипите на Guerlain неспирно работят върху развитието на луксозна и същевременно устойчива козметика – в името на красотата на клиентите си, природата и нашата планета. Благодарение на своето ноу-хау Guerlain печелят наградата „Living Heritage Company“, която се присъжда от френското министерство на икономиката и индустрията.

За 190 години Guerlain създава 1100 аромата. Петото поколение парфюмеристи на Guerlain е представено от Тиери Васер, който при своите пътувания по света търси най-редките природни съставки за създаването на луксозни аромати – винаги с уважение към местните жители и природата.

Разгледайте широката гама продукти на Guerlain – от ароматите Mon Guerlain, L’Homme Idéal и Aqua Allegoria до фон дьо тена L’Essentiel Foundation, бронзиращата пудра Terracotta или емблематичната пудра, затворена в многоцветни перли Météorites.

Оценка GUERLAIN Les Absolus d'Orient Musc Noble