GUERLAIN KissKiss Shine Bloom бляскаво червило

GUERLAIN KissKiss Shine Bloom бляскаво червило
GUERLAIN KissKiss Shine Bloom бляскаво червило

Описание GUERLAIN KissKiss Shine Bloom
Характеристика

Кой раздава най-приятни целувки? Познахте! Това е блестящото червило GUERLAIN KissKiss Shine Bloom. Доказателствата за това са много. Неговата изключително фина текстура се топи директно върху устните. Едно нанасяне създава красив, богат цвят и перфектен блясък. Съставките на червилото са с 95% естествен произход. То се грижи за устните ви, като същевременно им придава ослепителен блясък. Поглезете се с целувка от природата всеки ден.

Характеристики:

 • хидратира устните и им придава ослепителен блясък
 • съдържа 95% натурални съставки
  (останалите 5% гарантират добрата покривност и приятно сензорно преживяване)
 • изглажда устните и им придава обемен вид
 • фината, топяща се текстура се плъзга по устните
 • в красиви нюанси, вдъхновени от цветя
 • с приятен цветно-ориенталски аромат
 • опаковка с красив златист дизайн

Резултати от проведен тест:

 • хидратира устните за цели 24 часа
  → резултати от инструментален тест, проведен сред 27 жени
 • осигурява комфорт на устните в продължение на 16 часа
  → оценка на 30 жени
 • гарантира красив цвят и блясък в продължение на 12 часа
  → резултати от инструментален тест, част от клинично изследване

Съставки:

 • екстракт от кукуряк („зимна роза“) – омекотява устните, създава лек огледален ефект
 • масло от шеа – за мигновен и траен комфорт на устните

Начин за нанасяне:
За красив цвят, хидратация и пълни устни е достатъчно да нанесете един слой от червилото. Според предпочитанията си може да нанесете и повече от него.

Съвет от Notino:
Може да използвате нюанс 258 като основа под всеки цвят червило от серията KissKiss Shine Bloom за още по-сияен и ослепителен резултат. Този нюанс може да използвате и самостоятелно. Той ще подчертае естествения цвят на устните ви и ще създаде изключителен искрящ финиш.

Характеристика

Цвят
безцветен
Ефект
бляскав, хидратираща

За марката GUERLAIN

Непреходно ноу-хау, постоянни изследвания, иновации и усъвършенстване, смели автори, легендарни творения и културата на красотата като символ на марката. Това са разпознаваемите знаци на луксозната парфюмна къща Guerlain, чиято история датира от далечната 1828 г.

Още от самото начало марката Guerlain произвежда парфюмите и козметиката си във Франция. Тя съчетава изкусна изработка, модерни технологии, екологична и социална отговорност в производството на продуктите си. Екипите на Guerlain неспирно работят върху развитието на луксозна и същевременно устойчива козметика – в името на красотата на клиентите си, природата и нашата планета. Благодарение на своето ноу-хау Guerlain печелят наградата „Living Heritage Company“, която се присъжда от френското министерство на икономиката и индустрията.

За 190 години Guerlain създава 1100 аромата. Петото поколение парфюмеристи на Guerlain е представено от Тиери Васер, който при своите пътувания по света търси най-редките природни съставки за създаването на луксозни аромати – винаги с уважение към местните жители и природата.

Разгледайте широката гама продукти на Guerlain – от ароматите Mon Guerlain, L’Homme Idéal и Aqua Allegoria до фон дьо тена L’Essentiel Foundation, бронзиращата пудра Terracotta или емблематичната пудра, затворена в многоцветни перли Météorites.

Оценка GUERLAIN KissKiss Shine Bloom