GUERLAIN Jardins de Bagatelle тоалетна вода за жени

GUERLAIN Jardins de Bagatelle тоалетна вода за жени
GUERLAIN Jardins de Bagatelle тоалетна вода за жени
100 мл.
134,80лв.

Код: GUR11486 | в наличност повече от 1 бр.
1
СПИДИ
петък 23.04.2021 г.
Лично получаване
петък 23.04.2021 г.

Описание GUERLAIN Jardins de Bagatelle
Състав

Влезте в романтичните цветни градини, в които ще се чувствате като в рая. Дамската тоалетна вода Guerlain Jardins de Bagatelle крие прекрасни бели цветя, рози, зюмбюли и нарциси. Тя е сякаш създадена за влюбени жени и почитателки на природата.

  • цветен аромат
  • вдъхновена от романтичната градина на двореца
  • за романтичната влюбена жена

Съставки на аромата
Дамската тоалетна вода Jardins de Bagatelle е въздушен, чист и искрящ аромат, създаден за романтични души. В сърцето на ароматната композиция ще усетите нероли, жасмин и гардения. Основата на аромата е в духа на афродизиакалната тубероза, подчертана от дървесни нотки.

История на аромата
Граф Д’Артоа приел предизвикателството на кралица Мария-Антоанета да построи замък в Булонския лес за по-малко от 64 дни. Към замъка имало и градини, които били най-романтичното място, което човек може да си представи. Тъкмо тези градини стават вдъхновение на Жан-Пол Герлен, когато създава аромата Guerlain Jardins de Bagatelle, сякаш сътворен за влюбени жени.

Главна роля в тоалетната вода играе туберозата, която има афродизиакални свойства. Те са били познати още на Луи XVI, който заповядал да ароматизират с тубероза помещенията в двореца, за да открие бременните жени, които не били желани в кралския двор. Причината е, че интензивният аромат предизвиквал у бременните дами припадъци.

Състав

Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
гардения, жасмин, нероли
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
тубероза, дървесни тонове
Вид аромат
Цветни

За марката GUERLAIN

Непреходно ноу-хау, постоянни изследвания, иновации и усъвършенстване, смели автори, легендарни творения и културата на красотата като символ на марката. Това са разпознаваемите знаци на луксозната парфюмна къща Guerlain, чиято история датира от далечната 1828 г.

Още от самото начало марката Guerlain произвежда парфюмите и козметиката си във Франция. Тя съчетава изкусна изработка, модерни технологии, екологична и социална отговорност в производството на продуктите си. Екипите на Guerlain неспирно работят върху развитието на луксозна и същевременно устойчива козметика – в името на красотата на клиентите си, природата и нашата планета. Благодарение на своето ноу-хау Guerlain печелят наградата „Living Heritage Company“, която се присъжда от френското министерство на икономиката и индустрията.

За 190 години Guerlain създава 1100 аромата. Петото поколение парфюмеристи на Guerlain е представено от Тиери Васер, който при своите пътувания по света търси най-редките природни съставки за създаването на луксозни аромати – винаги с уважение към местните жители и природата.

Разгледайте широката гама продукти на Guerlain – от ароматите Mon Guerlain, L’Homme Idéal и Aqua Allegoria до фон дьо тена L’Essentiel Foundation, бронзиращата пудра Terracotta или емблематичната пудра, затворена в многоцветни перли Météorites.

Оценка GUERLAIN Jardins de Bagatelle