GUERLAIN Héritage тоалетна вода за мъже

GUERLAIN Héritage тоалетна вода за мъже
GUERLAIN Héritage тоалетна вода за мъже
100 мл.
125,00лв.

Код: GUR0750 | в наличност повече от 5 бр.
1
СПИДИ
четвъртък 15.04.2021 г.
Еконт
четвъртък 15.04.2021 г.

Описание GUERLAIN Héritage
Състав

Вдъхновена от предишните поколения, посветена на модерния мъж. Мъжката тоалетна вода Guerlain Héritage е своеобразен празник на наследяването на ценностите от следващите поколения с изтънчения си, дискретен и същевременно загадъчен аромат. Уханието е мъжествено и едновременно с това деликатно, създадено с мисъл за мъжа на днешния ден.

  • пикантен ориенталски аромат за мъже
  • създаден през 1992 г. от Жан-Пол Герлен
  • за модерния мъж, който уважава традициите

Съставки на аромата
Във връхните нотки на аромата ще усетите освежаващ цитрон и бергамот, в съчетание с ароматна лавандула. Загадъчен кориандър и пикантен розов пипер играят основна роля в сърцето на аромата. Базовите нотки са дървесни с полъх от Ориента, идващ от акордите на пачули.

История на аромата
Ароматът Guerlain Héritage е създаден през 1992 г. от Жан-Пол Герлен. Вдъхновен от махалото на Фуко, флаконът символизира неспирния ход на времето и стабилността на традициите.

Състав

композиция
лавандула, пачули, кориандър
Вид аромат
Ориенталски, Пикантни

За марката GUERLAIN

Непреходно ноу-хау, постоянни изследвания, иновации и усъвършенстване, смели автори, легендарни творения и културата на красотата като символ на марката. Това са разпознаваемите знаци на луксозната парфюмна къща Guerlain, чиято история датира от далечната 1828 г.

Още от самото начало марката Guerlain произвежда парфюмите и козметиката си във Франция. Тя съчетава изкусна изработка, модерни технологии, екологична и социална отговорност в производството на продуктите си. Екипите на Guerlain неспирно работят върху развитието на луксозна и същевременно устойчива козметика – в името на красотата на клиентите си, природата и нашата планета. Благодарение на своето ноу-хау Guerlain печелят наградата „Living Heritage Company“, която се присъжда от френското министерство на икономиката и индустрията.

За 190 години Guerlain създава 1100 аромата. Петото поколение парфюмеристи на Guerlain е представено от Тиери Васер, който при своите пътувания по света търси най-редките природни съставки за създаването на луксозни аромати – винаги с уважение към местните жители и природата.

Разгледайте широката гама продукти на Guerlain – от ароматите Mon Guerlain, L’Homme Idéal и Aqua Allegoria до фон дьо тена L’Essentiel Foundation, бронзиращата пудра Terracotta или емблематичната пудра, затворена в многоцветни перли Météorites.

Оценка GUERLAIN Héritage