Givenchy Ange ou Démon Le Secret

парфюмна вода за жени 50 мл.

Givenchy Ange ou Démon Le Secret парфюмна вода за жени 50 мл.
50 мл.

Код: GIV0884 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

Givenchy Ange ou Démon Le Secret
50 мл.

Проследяване на наличността на стока

Информация за парфюма Givenchy Ange ou Démon Le Secret

Парфюмът Ange OU Demon Le Secret на "Живанши" е продължение на серията Ange OU Demon. Представен е на пазара  през 2009 г. Той е по-леката и свежа версия на любимия и добре познат Ange OU Demon.

Лекотата на аромата е постигната с помощта на лимон и зелен чай, които са много подходящи за топлите дни. Ще се насладите на луксозно мистериозно ухание. Този парфюм е в състояние да се превърне във Ваша втора кожа. Нека скритите тайни излязат наяве и разкрият онази част от Вас, която искате да покажете на света!

В Ange OU Demon Le Secret първоначално ще усетите лек цветен аромат и пресни боровинки, които постепенно ще прераснат в дървесни тонове, мускус и пачули. Заради свежестта си, той е по-подходящ за пролетните и летните дни. Въпреки това е доста приятен и при по-студено време.

Оставете се на  Ange OU Demon Le Secret. Той ще Ви превърне в истински ангел.

Състав

глава
лимон, чай, червена боровинка
сърце
божур, воден цвят, жасмин
база
дърво, пачули
Вид аромат
Цветни

За марката Givenchy

Парфюми Givenchy | Жаванши като марка е основана през 1952г. във Франция. Тази марка, която не е толкова популярна у нас има много световни превърженици, които не могат без нея. Марката се реди сред лидерите на световната мода. Това важи и за парфюмите на  Живанши. Може да споменем „зимния“  Givenchy Amarige за жени.

Оценка Givenchy Ange ou Démon Le Secret

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!