Gillette Fusion5 Proglide самобръсначка + резервни остриета

Gillette Fusion5 Proglide самобръсначка + резервни остриета
Gillette Fusion5 Proglide самобръсначка + резервни остриета
10 бр.

Код: GIL02777 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
15% отстъпка на категорията козметика! Въведете кода 15notino в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.

Описание Gillette Fusion5 Proglide

Мечтаете за прецизно и съвършено бръснене? Това вече не е необходимо, тук е самобръсначката Gillette Fusion5 Proglide. Ножчето с 5 остриета е толкова съвършено, че едва го усещате върху кожата си. Благодарение на технологията FlexBall главата на бръсначката се приспособява съвършено към извивките на лицето ви и не оставя и едно косъмче. Ще се справите с труднодостъпните места благодарение на прецизния тример от задната страна на ножчето.

За да осигури усещане за комфорт, всяко ножче има овлажняваща лента Lubrastrip, обогатена с ценни масла. Благодарение на тях остриетата прилягат съвършено върху кожата и леко се плъзгат по нея. По този начин се елиминира всяко раздразнение или риск от нараняване. Резултатът е гладка кожа, без компромиси.

Характеристики:

  • подвижната глава се приспособява към извивките и не оставя нито едно косъмче
  • ножче с 5 остриета за комфортно бръснене без раздразнения
  • тример за прецизно оформяне на труднодостъпните места (зоната около носа и ушите)
  • овлажняващата лента улеснява плъзгането на ножчето по кожата
  • ножчето остава остро до месец употреба

Начин на употреба:
Нанесете гел или пяна за бръснене върху желаните зони и с кратки движения, обратно на посоката на растежа, обръснете косъмчетата на брадата или мустаците.

За марката Gillette

Козметика Gillette | Gillette e водещ производител на самобръсначки и козметика за бръснене. Компанията е основана през 1895г. от Кинг Кемп Жилет и нейната първа цел е била да произведе перфектния нож за бръснене.
Макар че девиз на марката е „Най-доброто за един мъж”, Gillette произвежда също така самобръсначки и козметика за бръснене за жени. Системата Mach3 осигурява перфектно бръснене от първия път. Gillette Fusion ProGlide пък е последният продукт на компанията, който, благодарение на новия стабилизатор на ножчетата и наново проектираната ергономична дръжка, прави възможно и лесно бръсненето и на най-труднодостъпните места. Серията Venus е предназначена за дамите. Gillette – за перфектно гладка и мека кожа.

Оценка Gillette Fusion5 Proglide