Gillette Blue 3 остриета за еднократна употреба

Gillette Blue 3 остриета за еднократна употреба
Gillette Blue 3 остриета за еднократна употреба
3 бр.

Код: GIL2150 | Този продукт не е в наличност

Описание Gillette Blue 3

Описание:

Еднократнатесамобръсначки Gillette Blue 3 ви предоставят възможност за най-комфортното бръснене. Благодарение на овлажняващата лента, която в себе съдържа 3 пъти повече овлажняващи съставки, вашето бръснене ще бъде по-лесно и без излишни раздразнения. Тези самобръсначки имат перфектно приспособяващи се ножчета. Сега целия процес на бръснене е толкова опростен! Самобръсначките Gillette са предназначени за мъжете, които копнеят по гладно избръснатото и перфектно хидратирано лице.

Ефекти:

• не дразнят кожата

• с овлажняващ ефект

Начин на употреба:

Най-напред навлажнете леко мястото, което ще бръснете, след това нанесете гел или пяна за бръснене. Започнете да бръснете косъмчетата в посока противоположна на растежа им.

За марката Gillette

Козметика Gillette | Gillette e водещ производител на самобръсначки и козметика за бръснене. Компанията е основана през 1895г. от Кинг Кемп Жилет и нейната първа цел е била да произведе перфектния нож за бръснене.
Макар че девиз на марката е „Най-доброто за един мъж”, Gillette произвежда също така самобръсначки и козметика за бръснене за жени. Системата Mach3 осигурява перфектно бръснене от първия път. Gillette Fusion ProGlide пък е последният продукт на компанията, който, благодарение на новия стабилизатор на ножчетата и наново проектираната ергономична дръжка, прави възможно и лесно бръсненето и на най-труднодостъпните места. Серията Venus е предназначена за дамите. Gillette – за перфектно гладка и мека кожа.

Оценка Gillette Blue 3