Escada Summer Festival тоалетна вода за жени

Escada Summer Festival тоалетна вода за жени
Escada Summer Festival тоалетна вода за жени
100 мл.
157,40лв.

Код: ESC01741 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 19.04.2021 г.
Лично получаване
понеделник 19.04.2021 г.

Описание Escada Summer Festival
Състав

Просто супер! Такава е тоалетната вода за жени Escada Summer Festival, както и страхотният летен фестивал Коачела, който се превръща във вдъхновение за появата ѝ. Всички преживявания и емоции, свързани с най-голямото музикално събитие на годината, се събират под формата на аромат и вие можете да му се насладите винаги, когато пожелаете.

  • плодово-цветен аромат, идеален за летните дни
  • лимитирана серия за лятото на 2021 година
  • идеален аромат за по-млади жени и девойки

Съставки на аромата
Още в увода нотките на черешов цвят на освежаващия фон на кубче лед ви пренасят пред бара за коктейли. След това се разкрива свежо ухание на мандарина, допълнено с деликатно-сладък опияняващ жасмин. Доза чувственост в композицията внася пикантното сандалово дърво, което се проявява при отшумяването на аромата.

История на аромата
Окъпана от слънцето Калифорния, танц, боси нозе в тревата, коктейли, приятели, звезди на музикалната сцена, инфлуенсъри, нощ, изпълнена с фойерверки – всичко това е неразделно свързано с американския музикален фестивал Коачела, а от сега част от него ще бъде и ароматът Escada Summer Festival.

Флаконът на аромата е декориран с нарисувани устни, които са препратка към екстравагантния грим, най-често предпочитан от гостите на този фестивал. Уханието сякаш е създадено за представителите на генерацията „милениал“ и тези от Z поколението, които обожават лятото с приятели и фестивалите.

Важни предупреждения

Да се съхранява извън обсега на деца.

Запалим.

Пълен текст

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
черешово цвете
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
арабски жасмин
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
сандалово дърво
Вид аромат
Цветни, Дървесни

За марката Escada

Escada е една от вълшебните концепции в света на модата и ароматите. Glamour look е присъщ на марката и съпровожда всички колекции, от празничните тоалети до съчетания за ежедневно носене. Жената, която се облича от Escada е чувствена, модерно елегантна и притежава свой незаменим стил.

Феноменът, наречен Escada възниква през 1978 г. в Мюнхен и зад неговото възникване стоят съпрузите Wolfgang и Margaretha Ley (Волфганг и Маргарета Лей). Марката е кръстена на името на шампион сред състезателни коне, на когото те залагат и спечелват.

Първият парфюм Escada е представен през 1990 г., а три години по-късно е заложена традицията на сезонните аромати, която става типична за марката. Всяко лято се представя специален Escada аромат в лимитирана серия, който успешно обогатява парфюмерийния пазар. Искрящите и свежи ароматни композиции на парфюмите Escada са очарователни за всички жени, които обичат живота и искат да се наслаждават на всеки миг.

Оценка Escada Summer Festival