Elancyl Slim Design интензивна нощна отслабваща грижа

3×
Elancyl Slim Design интензивна нощна отслабваща грижа
Elancyl Slim Design интензивна нощна отслабваща грижа
200 мл.
41,09лв.

Код: ELC1296 | В наличност
1
СПИДИ
вторник 3.08.2021 г.
Лично получаване
вторник 3.08.2021 г.

Описание Elancyl Slim Design
Характеристика

Докато спите, интензивната нощна отслабваща грижа Elancyl Slim Design ще се погрижи максимално за красотата на вашата кожа. Благодарение на активните си съставки помага за намаляване на целулита, укрепва и изглажда кожата и я оставя кадифено мека на допир. Нанасяйте грижата вечер преди сън и всяка сутрин ще се будите с по-красива кожа и по-добро настроение.

Характеристики:

 • спомага за намаляване на целулита и предотвратява повторната му поява

 • видимо стяга и изглажда кожата

 • оставя кожата мека на допир

 • възвръща еластичността на кожата
  лесно се нанася

Резултати от тестването:
Клинично изследване сред 56 жени на възраст от 18 до 49 години.

 • след 7 дни целулитът е по-малко видим 

 • след 7 дни кожата е видимо по-стегната

 • след 10 дни кожата е по-мека на допир

Съставки:

 • [Caffeine Complex]3D – бори се с „портокаловата“ кожа 

 • GP4G – молекула, която по време на сън стимулира антицелулитно действие

 • екстракт от бръшлян – подобрява еластичността и здравината на кожата, стимулира отделянето на токсини

 • екстракт от корен на Salacia – стяга кожата

 • Cecropia – освобождава мастните клетки

Начин на употреба:
Прилагайте продукта върху проблемните зони. Масажирайте с кръгови движения върху кожата и оставете да абсорбира. Използвайте редовно.

 

Характеристика

Консистенция
тоалетно мляко
Тип кожа
за всички типове кожа

За марката Elancyl

Elancyl се грижи за женската красота във всички етапи на живота, по всяко време на годината, още от 1971 г. Изследванията, които са основни за марката, търсят нови потенциално интересни активни съставки, които са насочени към стегнатост на кожата, тонизиране, енергия, свежест, регенерация и други.

Една от големите забележителности в грижата за тялото настъпва през 1978 г., когато за първи път се използва кофеин в борбата с целулита, и то именно в продуктите на марката Elancyl. Кофеинът днес е най-използваната съставка, която козметичната индустрия включва в продуктите против целулита. Лабораториите Elancyl са професионалист по отслабване повече от 40 години.

Друг напълно революционен подход е насочването към т.нар. хронобиология. Използването на активни природни вещества в съответствие с биоритмите. Това означава да знаем кога да прилагаме продукта, за да подкрепи или ослаби функционирането на метаболичните процеси. Благодарение на способността за намеса в съхранението и изгарянето на мазнините, продуктите за отслабване са силно ефективни.

Красотата не е константна, жените винаги мечтаят за по-добър външен вид , а през живота настъпват много промени. Девическа възраст, бременност, загуба на теглото или наддаване, това са моментите, когато можем да се доверим на „прегръдката“ на Elancyl, а резултатът е по-красива и по-стегната кожа.

Продуктите предимно са предназначени за стягане на кожата на тялото, отслабване, превантивни мерки и отстраняване на стрии. Бременността носи много промени и между тях е голямото натоварване на изпъващата се кожа в зоните на корема, бедрата и гърдите. В резултат на това целостта на кожата е нарушена и на повърхността се появяват стрии. Ефективната и целева грижа укрепва и придава на кожата необходимата гъвкавост за избягване на нарушаването.

Основният цвят на марката е зелен, изразяващ красотата и свежестта, съчетани с природата. Приятните текстури, природните екстракти и високата ефективност, правят ползването на продуктите Elancyl приятно преживяване и дават резултати, които са много положителни.

Оценка Elancyl Slim Design2