Elancyl My Coach! препарат за стягане на тялото против целулит

Elancyl My Coach! препарат за стягане на тялото против целулит
Elancyl My Coach! препарат за стягане на тялото против целулит
200 мл.
36,19лв.

Код: ELC01520 | В наличност
1
СПИДИ
вторник 18.05.2021 г.
Лично получаване
вторник 18.05.2021 г.

Описание Elancyl My Coach!
Характеристика

Умножете резултатите от спортните си усилия и се избавете от целулита веднъж за винаги! Стягащата грижа за тяло Elancyl My Coach! увеличава ефективността от ежедневната физическа активност и подпомага изгарянето на мазнините. Полезният коктейл от естествени съставки видимо изглажда и стяга кожата в проблемните зони, за да подпомогне действието на всяко движение.

Характеристики:

 • помага за редуциране на признаците на целулит
 • до 60% увеличава изглаждането на трапчинките по кожата
 • до 4 пъти увеличава ефективността от всяка физическа активност
 • подпомага изразходването на енергията от мазнините
 • ускорява изхвърлянето на токсините от кожата
 • при масаж допринася за отводняване
 • увеличава еластичността и здравината на кожата
 • дерматологично тестван продукт

Съставки:

 • микроводорасли – подпомагат изразходването на енергия от мазнини
 • кофеин – ускорява разграждането на мазнини
 • бръшлян – подпомага изхвърлянето на токсини от тялото

Начин за нанасяне:
Постепенно масажирайте стягащия гел против целулит Elancyl My Coach! в кожата на бедрата, хълбоците и седалището. Отделяйте най-малко 1 минута на всяка част. Избягвайте контакт с очите. Не използвайте върху раздразнена кожа.

Характеристика

Тип кожа
за всички типове кожа
Активни вещества
кофеин

За марката Elancyl

Elancyl се грижи за женската красота във всички етапи на живота, по всяко време на годината, още от 1971 г. Изследванията, които са основни за марката, търсят нови потенциално интересни активни съставки, които са насочени към стегнатост на кожата, тонизиране, енергия, свежест, регенерация и други.

Една от големите забележителности в грижата за тялото настъпва през 1978 г., когато за първи път се използва кофеин в борбата с целулита, и то именно в продуктите на марката Elancyl. Кофеинът днес е най-използваната съставка, която козметичната индустрия включва в продуктите против целулита. Лабораториите Elancyl са професионалист по отслабване повече от 40 години.

Друг напълно революционен подход е насочването към т.нар. хронобиология. Използването на активни природни вещества в съответствие с биоритмите. Това означава да знаем кога да прилагаме продукта, за да подкрепи или ослаби функционирането на метаболичните процеси. Благодарение на способността за намеса в съхранението и изгарянето на мазнините, продуктите за отслабване са силно ефективни.

Красотата не е константна, жените винаги мечтаят за по-добър външен вид , а през живота настъпват много промени. Девическа възраст, бременност, загуба на теглото или наддаване, това са моментите, когато можем да се доверим на „прегръдката“ на Elancyl, а резултатът е по-красива и по-стегната кожа.

Продуктите предимно са предназначени за стягане на кожата на тялото, отслабване, превантивни мерки и отстраняване на стрии. Бременността носи много промени и между тях е голямото натоварване на изпъващата се кожа в зоните на корема, бедрата и гърдите. В резултат на това целостта на кожата е нарушена и на повърхността се появяват стрии. Ефективната и целева грижа укрепва и придава на кожата необходимата гъвкавост за избягване на нарушаването.

Основният цвят на марката е зелен, изразяващ красотата и свежестта, съчетани с природата. Приятните текстури, природните екстракти и високата ефективност, правят ползването на продуктите Elancyl приятно преживяване и дават резултати, които са много положителни.

Оценка Elancyl My Coach!