ElancylDouche душ гел за всички видове кожа

Elancyl Douche душ гел  за всички видове кожа
Elancyl Douche душ гел  за всички видове кожа
200 мл.
11,89лв.

Код: ELC1184 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 2.08.2021 г.
Лично получаване
понеделник 2.08.2021 г.

Описание Elancyl Douche
Характеристика

Описание :

Хидратиращ душ-гел Elancyl Douche дарява  кожата ви с нежност и и възвръща изгубената й жизненост. Гелът е обогатен с екстракт от бръшлян, който има уникални тонизиращи, защитни и омекотяващи ефекти. Гелът не съдържа сапун,а  нежно и едновременно с това идеално измива кожата и отстранява нечистотиите по нея. След употреба на душ-гела Elancyl Douche вашата кожа ще бъде хидратирана и нежна на допир.Хипоалергенен и дерматологично тестван продукт.

Ефекти :

⦁ хидратира

⦁ омекотява

⦁ обновява жизнеността

⦁ защитава кожата от неблагоприятни влияния

Състав :

⦁ екстракт от бръшлян - възвръщат нежността и жизнеността на кожата

Тип кожа :

Продуктът е подходящ за всички типове кожа.

Начин на употреба :

Малко количество от гела нанесете на влажна кожа , леко втрийте,след което изплакнете обилно с вода.

Характеристика

Тип кожа
за всички типове кожа

За марката Elancyl

Elancyl се грижи за женската красота във всички етапи на живота, по всяко време на годината, още от 1971 г. Изследванията, които са основни за марката, търсят нови потенциално интересни активни съставки, които са насочени към стегнатост на кожата, тонизиране, енергия, свежест, регенерация и други.

Една от големите забележителности в грижата за тялото настъпва през 1978 г., когато за първи път се използва кофеин в борбата с целулита, и то именно в продуктите на марката Elancyl. Кофеинът днес е най-използваната съставка, която козметичната индустрия включва в продуктите против целулита. Лабораториите Elancyl са професионалист по отслабване повече от 40 години.

Друг напълно революционен подход е насочването към т.нар. хронобиология. Използването на активни природни вещества в съответствие с биоритмите. Това означава да знаем кога да прилагаме продукта, за да подкрепи или ослаби функционирането на метаболичните процеси. Благодарение на способността за намеса в съхранението и изгарянето на мазнините, продуктите за отслабване са силно ефективни.

Красотата не е константна, жените винаги мечтаят за по-добър външен вид , а през живота настъпват много промени. Девическа възраст, бременност, загуба на теглото или наддаване, това са моментите, когато можем да се доверим на „прегръдката“ на Elancyl, а резултатът е по-красива и по-стегната кожа.

Продуктите предимно са предназначени за стягане на кожата на тялото, отслабване, превантивни мерки и отстраняване на стрии. Бременността носи много промени и между тях е голямото натоварване на изпъващата се кожа в зоните на корема, бедрата и гърдите. В резултат на това целостта на кожата е нарушена и на повърхността се появяват стрии. Ефективната и целева грижа укрепва и придава на кожата необходимата гъвкавост за избягване на нарушаването.

Основният цвят на марката е зелен, изразяващ красотата и свежестта, съчетани с природата. Приятните текстури, природните екстракти и високата ефективност, правят ползването на продуктите Elancyl приятно преживяване и дават резултати, които са много положителни.

Оценка Elancyl Douche