DunhillBlack тоалетна вода за мъже

Dunhill Black тоалетна вода за мъже
Dunhill Black тоалетна вода за мъже
100 мл.
47,10лв.

Код: DUN0006 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
още утре вторник 19.10.2021 г.
Лично получаване
още утре вторник 19.10.2021 г.

Описание Dunhill Black
Състав

Dunhill Black е дървесен, изключително топъл и приятен аромат. Крие в себе свежест и жизненост, но същевременно нежност и мекотта. По този начин комбинира различни свойства на мъжа и успява добре да го характеризира. Касае се за изключително интимен и личен аромат, който перфектно отива на всекиго.

 
Тоалетната вода Black съдържа жизнеността и енергията на коприва, която пари, ако не се отнасят с нея деликатно.  Остротата й е намалена предимно с лекия жасмин и лавандула. Тази комбинация създава по този начин невероятно свежо усещане пълно с енергия и радост. В аромата не липсват нито нежни мотиви на съблазнителна и топла дървесина. 


Black е аромат за всеки истински джентълмен, уханието е изящно и топло. Но същевременно е пълно с темперамент и чар. По този начин подчертава харизматичността на всеки зрял мъж. Съумява да подчертае неговата естествена, мъжествена съблазнителност и страст. Този аромат кире в себе неубоздана сила, скрита под елегантен и подбран черен костюм.  

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
жасмин, коприва
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
лавандула
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
кедър, дърво
Вид аромат
Ориенталски

За марката Dunhill

Парфюми Dunhill | "Дънхил" са не са само цигари за богаташи с малка кутийка, която е направена специално за джобовете на смокинга на известните мъже.... но нека да не избързваме. Алфред Дънхил основова своята фирма в Лондон през 1893 година. В началото, фирмата се занимава с продукти предимно за мъже. Днес един от най- търсените парфюми е Dunhill Desire for Men.

Оценка Dunhill Black