Diptyque 34 Boulevard Saint Germain

твърд парфюм унисекс 3,6 гр.

Diptyque 34 Boulevard Saint Germain твърд парфюм унисекс 3,6 гр.
Diptyque 34 Boulevard Saint Germain твърд парфюм унисекс 3,6 гр.
твърд парфюм унисекс 3,6 гр.

Код: DIP0827 | Този продукт не е в наличност
Diptyque 34 Boulevard Saint Germain
твърд парфюм унисекс 3,6 гр.

Информация за парфюма Diptyque 34 Boulevard Saint Germain

  • цветен аромат
  • за обичайно носене, но и за специални поводи

Състав

Вид аромат
Цветни, Шипрови

За марката Diptyque

Марката Diptyque, която е създадена през 1961 г. в Париж, представя на пазара първокласни парфюми и ароматни свещи. Интересно е, че нейните създатели Кристиан Готр, Десмон Нок-Ли и Ив Кусло първоначално били посветени изцяло в несъвместими области.
Първият е интериорен дизайнер, вторият изкарвал прехраната с живопис, а третият е работил като театрален режисьор и сценограф. Липсата на опит обаче била компенсирана от ентусиазма и амбициите на основателите и те успяват. Първият флакон Eau de Toilette, кръстен просто „L'eau“ („вода“), спечелва огромната любов на клиентите. Последват и други успешни ароматни изделия- например „L'Autre“ или многоцелния „Vinaigre de Toilette“.
Днес, сред предложенията на Diptyque ще откриете няколко десетки продукта, а много от тях са произведени с партньорството на световни парфюмеристи като Фабрис Пелегрин, Серж Калогин, Оливие Песчу и Оливия Джакобетти. Парфюмите Diptyque са изключително оригинални, съблазнителни и опияняващи. Те ще подчертаят вашия сексапил и ще ви гарантират усещане за самоувереност.
Ароматните свещи на Diptyque ще ароматизират интериора ви със завладяващо ухание.Заслужава си да споменем и техните елегантни флакони , декорирани с фирменото лого. Марката Diptyque ще се хареса на всички, които копнеят да бъдат атрактивни за противоположния пол, обичат лукса и искат да имат вълшебно ароматизиран интериор.

Оценка Diptyque 34 Boulevard Saint Germain

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!