Dior Sauvage тоалетна вода за мъже

18×
Dior Sauvage тоалетна вода за мъже
Dior Sauvage тоалетна вода за мъже
100 мл.
152,00лв.

Код: CHD3767 | В наличност
1
СПИДИ
още утре четвъртък 15.04.2021 г.
Еконт
още утре четвъртък 15.04.2021 г.

Описание Dior Sauvage
Състав

Ароматът Sauvage е акт на съзидание, вдъхновен от необятното пространство. Безбрежна синева, увиснала над нажежен до бяло скалист пейзаж.

Мощният цитрусов порив на тоалетната вода Sauvage Eau de Toilette е обуздан от кехлибареното благородство на амброксана, нотките на смола елеми и дървесина, които спояват в едно всички елементи.

Моментално разпознаваем, ароматът бързо се превръща в емблема на неповторимостта и смелата мъжественост .

Като дълбока глътка чист въздух, тоалетната вода Sauvage Eau de Toilette е смела композиция, създадена за самоуверения мъж.

Напълнете отново своите флакони тоалетна вода Sauvage Eau de Toilette от 30 или 100 ml с надпис „REFILLABLE“, който ще намерите на гърба на опаковката от 30 ml и отдолу на тази от 100 ml.

*За Dior.

 „За да създам Sauvage, използвах мъжа като отправна точка. Силната и непогрешима мъжественост. Като образа на мъж, който е захвърлил оковите на времето и модата“.

Франсоа Демаши, парфюмерист на Dior Подбраните с изключителна грижа естествени съставки са използвани във високи дози. Сияйните връхни нотки избухват със сочната свежест на бергамот от Реджо ди Калабрия. Амброксанът отприщва въздействащ дървесен акорд. За Sauvage Франсоа Демаши използва бергамот от Реджо и то такъв със специфични качества. Ексклузивен бергамот, който дооформя в сътрудничество с местни производители, за да получи „неподражаем“ продукт, предлаган само от Dior. Попил лъчите на калабрийското слънце, той е по-плодов и се отличава с неповторими, леко пиперливи и пикантни нюанси.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
калабрийски бергамот
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
амброксан
Вид аромат
Ароматни, фужерен

За марката Dior

Когато Кристиан Диор създава модната си къща през 1946 г., той си представя една нова, комплексна женственост, нелишена от нищо. Днес модната къща Dior подчертава красотата на жените, внасяйки блясък и модерен стил – от дрехите до аксесоарите, от ароматите до червилото, до най-професионалната грижа за кожата.

Оценка Dior Sauvage18