Dior Sauvage тоалетна вода пълнител за мъже

Dior Sauvage тоалетна вода пълнител за мъже
Dior Sauvage тоалетна вода пълнител за мъже
Ново
300 мл.
395,00лв.

Код: CHD15035 | в наличност повече от 2 бр.
1
СПИДИ
понеделник 19.04.2021 г.
Лично получаване
понеделник 19.04.2021 г.

Описание Dior Sauvage
Състав

Sauvage Eau de Toilette сега може да се презарежда.

Лесният за употреба пълнител с екологичен дизайн дава възможност за презареждане на флакони Sauvage Eau de Toilette от 100 ml или 30 ml само в една лесна стъпка, без загуба на нито една капка.

Благодарение на иновативната му система за автоматично спиране, пълненето спира автоматично, когато флаконът се напълни.

Пълнителят за Sauvage е в съответствие с визията за по-отговорен лукс, с уважение към природните ресурси. Опростеният му дизайн от рециклируем алуминий позволява намаляване на въздействието върху околната среда чрез спестяване на 60% от консумацията на енергия, 35% от разхода на вода и намаляване с 56% на емисиите от парникови газове.*

Не се използва самостоятелно. Съвместим е само с флакони Sauvage Eau de Toilette от 30 ml и 100 ml с обозначение „REFILLABLE“ (презареждащ се) от задната страна (флакон 30 ml) или отдолу (флакон 100 ml).

* Използване на флакон Sauvage Eau de Toilette от 100 ml + пълнител Sauvage от 300 ml в сравнение с използването на четири флакона Sauvage Eau de Toilette от 100 ml.

„За да създам Sauvage, използвах мъжа като моя изходна точка. Силна и непогрешима мъжественост. Като образа на мъж, който излиза извън границите на времето и модата.“
Франсоа Демаши, създател на парфюмите на Dior

Съставките с естествен произход, селектирани с изключителна грижа, се използват в големи дози. Сияйните връхни нотки избухват със сочната свежест на бергамот от Реджо Калабрия. Амброксан освобождава мощна дървесна следа. За Sauvage Франсоа Демаши е поискал есенция от бергамот със специфично качество. Изключителен бергамот, който той създава с местните производители, за да получи „персонализиран“ подпис за модната къща Dior. Раснал под слънцето на Калабрия, той е по-плодов и има уникални леко пикантни и цитрусови акценти.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
калабрийски бергамот
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
амброксан
Вид аромат
Ароматни, фужерен

За марката Dior

Когато Кристиан Диор създава модната си къща през 1946 г., той си представя една нова, комплексна женственост, нелишена от нищо. Днес модната къща Dior подчертава красотата на жените, внасяйки блясък и модерен стил – от дрехите до аксесоарите, от ароматите до червилото, до най-професионалната грижа за кожата.

Оценка Dior Sauvage