Dior Miss Dior парфюмна вода за жени

Dior Miss Dior парфюмна вода за жени
Dior Miss Dior парфюмна вода за жени
50 мл.
151,00лв.

Код: CHD6471 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
четвъртък 15.04.2021 г.
Еконт
четвъртък 15.04.2021 г.

Описание Dior Miss Dior
Състав

Парфюмната вода Miss Dior Eau de Parfum представя на преден план красотата на чувствената роза от Грас, обвита в свежи нотки и преплетена с нюанси на вълнуващ палисандър. Модерната и уверена женственост на чувствен цветен аромат. „Създадох цветността, за да направя аромата по-чувствен и изпълнен с подтекст. Трябваше да е експлозия – като когато усетиш, че си влюбен до уши. Обяснение в любов към любовта!“Франсоа Демаши, парфюмерист на Dior Парфюмната вода Miss Dior Eau de Parfum разкрива женствеността на чувствения цветен аромат.Връхните нотки са обвити в панделка от свежи нюанси на калабрийски бергамот. В сърцето са се съчетали красотата на розата от Грас и дързостта на роза дамасцена. Базовите нотки на палисандър и розов пипер придават характер на композицията. В сърцето на парфюмната вода Miss Dior Eau de Parfum искри с пикантен уханен взрив на роза от Грас. За получаването на екстракта от роза за Miss Dior е необходимо изобилие от тези изключителни цветя: за производството на 1 кг есенция са необходими 3000 кг рози от Грас.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
калабрийски бергамот
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
rose de Grasse
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
палисандър
Вид аромат
Цветни, Шипрови

За марката Dior

Когато Кристиан Диор създава модната си къща през 1946 г., той си представя една нова, комплексна женственост, нелишена от нищо. Днес модната къща Dior подчертава красотата на жените, внасяйки блясък и модерен стил – от дрехите до аксесоарите, от ароматите до червилото, до най-професионалната грижа за кожата.

Оценка Dior Miss Dior