DIOR J'adore Touche de Parfum парфюм за жени

DIOR J'adore Touche de Parfum парфюм за жени
DIOR J'adore Touche de Parfum парфюм за жени
20 мл.
185,80лв.

Код: CHD4587 | в наличност повече от 3 бр.
1
СПИДИ
петък 25.06.2021 г.
Лично получаване
петък 25.06.2021 г.

Описание DIOR J'adore Touche de Parfum
Състав

Повече от аромат, J'adore Touche de Parfum е нов креативен и чувствен подход към парфюмирането, база, която дава на всяка жена свободата да персонализира своя J'adore аромат съобразно момента и желанията си.

J’adore Touche de Parfum реагира различно при досег с кожата на различните жени, които го ползват. В зависимост от това къде е нанесен и от нотките на аромата, с който е съчетан, той дава безкрайни възможности за вариации и композира толкова вида различни аромати, колкото са женските характери. „J'adore Touche de Parfum е покана да приспособите J'adore и да го направите свой. Да го персонализирате, като адаптирате аромата му така, че да отговори на желанията Ви.“
Франсоа Демаши, създател на парфюмите на Dior

Загадъчна и дървесна композиция, концентрирана до крайност:

  • Връхна нотка на индийски жасмин „Самбак“.
  • Средна нотка на есенция от роза „Дамасцена“.
  • Базова нотка на есенция от сандалово дърво от Шри Ланка.

Флаконът на J'adore Touche de Parfum е технологично чудо. Капилярно действие позволява лесно нанасяне: когато перлата на амфората се отвърта, тя всмуква капка, която остава уловена на върха на апликатора. Ароматът се освобождава само при контакт с кожата, при докосването ѝ с прозрачния връх.
Тази изключителна система гарантира, че нито капка няма да се похаби, преди да е достигнала целта си.

Лека и фина, копринената текстура се абсорбира изненадващо бързо, без да оставя върху кожата усещане за мазнота, което да наруши този момент на чувствено възприятие.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
роза дамасцена
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
сандалово дърво
Вид аромат
Цветни, Дървесни

За марката DIOR

Когато Кристиан Диор създава модната си къща през 1946 г., той си представя една нова, комплексна женственост, нелишена от нищо. Днес модната къща Dior подчертава красотата на жените, внасяйки блясък и модерен стил – от дрехите до аксесоарите, от ароматите до червилото, до най-професионалната грижа за кожата.

Оценка DIOR J'adore Touche de Parfum