Dior J'adore Infinissime парфюмна вода за жени

Dior J'adore Infinissime парфюмна вода за жени
Dior J'adore Infinissime парфюмна вода за жени
100 мл.
241,90лв.

Код: CHD10816 | в наличност повече от 3 бр.
1
СПИДИ
още утре вторник 13.04.2021 г.
Еконт
още утре вторник 13.04.2021 г.

Описание Dior J'adore Infinissime
Състав

Цветята на J’adore избухват в нов, чувствен, завладяващ и обгръщащ аромат: парфюмна вода Eau de parfum Infinissime.

Безкрайна цветна експлозия, понесла букет от аромати към безкрайността: нотките столистна роза, жасмин самбак, иланг-иланг и тубероза от Грас се обогатяват от дървесните акценти на мекия акорд на сандалово дърво.

Позната, но изненадваща, като чувствена сестра на слънчевата парфюмна вода J’adore Eau de parfum, ароматът става „infinissime“, подобно на безкрайния си акорд. „Парфюмната вода J’adore Eau de parfum Infinissime има уникален, съблазнителен чар, който дължи на туберозата от Грас. Като я включих в състава на J'adore, създадох романтична среща: сякаш J'adore „прелъстява“ интригуващата тубероза, прегръща я, преоткрива я и ѝ дава светлина. Тя е мигновеният белег за силна и уверена женственост.“ За парфюмната вода Eau de parfum Infinissime Франсоа Демаши разгърна букета от цветя на J’adore и го обви в трескава, интензивна чувственост с помощта на дървесни акценти.

Темпераментни и съблазнителни, акордите от столистна роза се смесват с връхни нотки на жасмин самбак, нюансиран с портокал и свеж и рязък акорд от момина сълза.

Меки и озарени, нотките на иланг-иланг осветяват композицията със своите цветни качества.

Освежен от нотки бергамот и сочен червен портокал, акордът от зряла и съблазнителна тубероза от Грас драстично променя букета със своята уникална пълнота, чувствен чар и интригуваща трайност.

Към него е прибавена мека, кремообразна и обгръщаща нотка сандалово дърво, която добавя нов, дървесен нюанс в J'adore.

 Гърлото на бутилката на J'adore е преработено, за да отговори на стилистиката на новата парфюмна вода Eau de parfum Infinissime. Една по една, нишките на емблематичната Масайска огърлица се разплитат и се плъзгат бавно надолу по стъклото с чувствеността на огърлица върху кожата на жена. Даже още по-скъпоценно, това ново украшение оживява като символ на освободената женственост.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
бергамот, кървав портокал
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
иланг-иланг, роза de Mai, арабски жасмин, тубероза
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
сандалово дърво
Вид аромат
Цветни

За марката Dior

Когато Кристиан Диор създава модната си къща през 1946 г., той си представя една нова, комплексна женственост, нелишена от нищо. Днес модната къща Dior подчертава красотата на жените, внасяйки блясък и модерен стил – от дрехите до аксесоарите, от ароматите до червилото, до най-професионалната грижа за кожата.

Оценка Dior J'adore Infinissime