Dior J'adore Eau de Toilette тоалетна вода за жени

Dior J'adore Eau de Toilette тоалетна вода за жени
Dior J'adore Eau de Toilette тоалетна вода за жени
100 мл.
190,90лв.

Код: CHD0610 | в наличност повече от 2 бр.
1
СПИДИ
понеделник 17.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 17.05.2021 г.

Описание Dior J'adore Eau de Toilette
Състав

Тоалетната вода J'adore Eau de Toilette е композиция, окъпана в светлина. Нероли, едно от най-красивите и изпълнени със светлина цветя, отглеждани близо до Валорис, в тероара на Грас, е в сърцето на легендарния цветен букет на J'adore. По този начин създателят на парфюми Франсоа Демаши съживява милия спомен за горичките от горчиви портокалови дървета от детството, прекарано в Грас. „Тоалетната вода J’adore Eau de Toilette има изключителен темперамент. Привлекателно и блестящо качество. Тя е внезапна експлозия, пряк път към удоволствието.“Франсоа Демаши, парфюмерист на Dior Тоалетната вода J'adore Eau de Toilette съдържа блестящи и ярки съставки:Връхните нотки на червен портокал събуждат сетивата. Ароматът на нероли, който е в сърцето на тоалетната вода, е сияен и блестящ като средиземноморско слънце. Есенцията от роза дамасцена, чувствена и млечна, придава усещане за комфорт на композицията. Амфората на тоалетната вода J'adore Eau de Toilette е вдъхновена от женствената и чувствена осморка, нарисувана от Кристиан Диор.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
Вид аромат
Цветни

За марката Dior

Когато Кристиан Диор създава модната си къща през 1946 г., той си представя една нова, комплексна женственост, нелишена от нищо. Днес модната къща Dior подчертава красотата на жените, внасяйки блясък и модерен стил – от дрехите до аксесоарите, от ароматите до червилото, до най-професионалната грижа за кожата.

Оценка Dior J'adore Eau de Toilette