Dior Dior Homme Cologne одеколон за мъже

Dior Dior Homme Cologne одеколон за мъже
Dior Dior Homme Cologne одеколон за мъже
200 мл.
252,50лв.

Код: CHD3466 | в наличност повече от 5 бр.
1
СПИДИ
понеделник 17.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 17.05.2021 г.

Описание Dior Dior Homme Cologne
Състав

Dior Homme преразглежда Cologne с цвят от грейпфрут за чиста и великолепна свежест. Неговата обгръщаща следа притежава цялото безгрижно очарование на вечната бяла риза. Стил без показност. Сдържана елегантност с аромат на кожа, точно като за Вас.
Изразителен като Eau de Parfum и същевременно невероятно лек и въздушен, Dior Homme Cologne пренебрегва законите на парфюмерията. Неговата изчистена и точна композиция отразява стремежа към фини съставки. Франсоа Демаши преразглежда свежестта на Cologne, като го пречиства и насища с чувствеността на мускуса. Неговата изненадващо мощна следа е като удължена връхна нотка, дълъг размах с четка.  „Dior Homme Cologne е манифест на семплия и автентичен лукс. Изключителна свежест, която е опростена и обвита в памучни нотки.“

Франсоа Демаши, създател на парфюмите на Dior.
Изваян от чисто стъкло, флаконът на Dior Homme е истинско произведение на дизайна с отличителен стил и неподвластна на времето елегантност. Завоалиран в мистериозен скреж, издълженият флакон на Dior Homme Cologne пресъздава духа на „истинския лукс“, семпъл и без показност. Чист лукс.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
Вид аромат
Цитрусови, Ароматни

За марката Dior

Когато Кристиан Диор създава модната си къща през 1946 г., той си представя една нова, комплексна женственост, нелишена от нищо. Днес модната къща Dior подчертава красотата на жените, внасяйки блясък и модерен стил – от дрехите до аксесоарите, от ароматите до червилото, до най-професионалната грижа за кожата.

Оценка Dior Dior Homme Cologne