Dior Dior Contour дълготраен молив за устни

Dior Dior Contour дълготраен молив за устни
Dior Dior Contour дълготраен молив за устни
Ново
цвят 080 Red Smile 1.2 гр.
52,40лв.

Код: CHD14975 | в наличност повече от 4 бр.
1
Подарък за вас
15% отстъпка на категорията козметика! Въведете кода 15notino в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.
СПИДИ
още утре четвъртък 15.04.2021 г.
Еконт
още утре четвъртък 15.04.2021 г.

Описание Dior Dior Contour
Характеристика

С формулата си, обогатена с цветни съставки за грижа за устните, моливът за устни Dior Contour перфектно комбинира подчертаващ цвят, 8 ч* трайност без отпечатване и оптимален комфорт. Устните са безупречно очертани, естествената им форма е усъвършенствана с едно движение.

Устойчив на превратностите на ежедневието, Dior Contour увеличава трайността на червилото с 2 ч* и ограничава разтичането и навлизането в линиите на устните. Цветът е безупречен и равномерен през целия ден.

Кремообразната му текстура, обогатена с флорални екстракти от божур, цвят от нар и масло от ший, осигурява комфорт и плъзгащ ефект за устните, което ги кара моментално да изглеждат по-подхранени, пълни и меки.

Острата четка със скосен ъгъл прави нанасянето невероятно лесно и изключително прецизно. 24-те нюанса на молива за устни перфектно съвпадат с цветовете на емблематичното червило Rouge Dior.

* Инструментален тест при 20 жени.
** Самооценка на 20 души.

  • Перфектно очертани устни и подчертан цвят с едно движение.
  • Трайност 8 ч.*
  • Удължава трайността на червилото с 2 ч.**
  • Оптимален комфорт благодарение на формулата, обогатена със съставки за грижа за устните: екстракт от червен божур, екстракт от цвят на нар и масло от ший.
  • Не се отпечатва, не се разтича или размазва, не лепне.
  • 24 нюанса, които перфектно съответстват на червилото Rouge Dior.

* Инструментален тест при 20 жени.
** Самооценка на 20 души.

Формула, обогатена с екстракт от божур, екстракт от цвят на нар и масло от ший, комбинираща висококачествен грим, траещ 8 ч подчертаващ цвят* и оптимален комфорт.

* Инструментален тест при 20 жени.

24 нюанса, които перфектно съвпадат с палитрата на Rouge Dior: от поразителното червено на емблематичните 999 и 080 Red Smile до най-деликатния телесен цвят на новото 100 Nude Look, без да забравяме и кораловите и розови цветове на 525 Chérie.

Характеристика

Цвят
червен
Ефект
дълготраен

За марката Dior

Когато Кристиан Диор създава модната си къща през 1946 г., той си представя една нова, комплексна женственост, нелишена от нищо. Днес модната къща Dior подчертава красотата на жените, внасяйки блясък и модерен стил – от дрехите до аксесоарите, от ароматите до червилото, до най-професионалната грижа за кожата.

Оценка Dior Dior Contour