Diesel Fuel for Life парфюмна вода за жени

Diesel Fuel for Life парфюмна вода за жени
Diesel Fuel for Life парфюмна вода за жени
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
155,00лв.

Спестете 39%
50 мл.
93,40лв.

Код: DSL0021 | Повече от 5 бр. са в наличност

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

1
СПИДИ
вторник 18.05.2021 г.
Лично получаване
вторник 18.05.2021 г.

Описание Diesel Fuel for Life
Състав

Дамският парфюм Diesel Fuel for Life Femme крие изключителна женственост и чувственост. Всяка капка от неговата същност въздейства като мистериозна тръпка върху мъжките сърца. Diesel Fuel for Life Femme е подходящ за съвременните романтични жени, които могат да се справят с всяка ситуация с безгрижие и чар. В същото време те вярват в интуицията си и не се страхуват да следват повика на сърцето си.

Парфюмът веднага ще Ви обгърне с вдъхновяващото благоухание на подправки и мандарина. Този уникален аромат, излъчващ игривост, смесва се с деликатния цветен дъх в сърцето на парфюма, който съчетава касис с прекрасен жасмин. Комбинацията, върху която се гради основата е екзотична, заради неочакваните нотки пачули и чувствения мускус. Този изискан аромат на марката Diesel можете да ползвате всеки ден.  

Дълбоко женственият аромат Diesel покорява напълно сетивата Ви и ще добави към имиджа Ви елегантност. .

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
мандарина, пипер
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
жасмин, касис
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
мускус, пачули
Вид аромат
Цветни, Шипрови

За марката Diesel

Провокативна, необичайна и изискана- марката Дизел като стил на живот. Тя не е за онези, които са стъпили здраво на земята. Италианският моден дизайнер Renzo Rossa е сътворил марка, която е различна във всяко направление, различна, изключителна и неопозната. С дръзките и приканващи слогани винаги вълнува и хваща вниманието както в света на модата, така и на парфюмите.

Всеки парфюм Diesel или Diesel продукт за след бръснене представлява възможност да заблестим и да ослепим околните. Креативните и закачливи флакони извеждат на по-високо ниво провокативния имидж на марката. Ако живеете живота си на макс, искате да бъдете изключителни и  да изпъкнете в тълпата, марката Diesel ще ви залепне, като никоя друга.

Оценка Diesel Fuel for Life