Davidoff The Game тоалетна вода за мъже

2×
Davidoff The Game тоалетна вода за мъже
Davidoff The Game тоалетна вода за мъже
Препоръчителна цена на дребно
139,00лв.

Спестете 67%
100 мл.
45,49лв.

Код: DDF0675 | В наличност
1
Еконт
вторник 11.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Davidoff The Game
Състав

Животът е като игра. Печели онзи, който не се бои да рискува и знае кога да заложи всичко на една карта. Мъжката тоалетна вода Davidoff The Game е създадена за смелия играч, който перфектно владее емоциите си и умее да надиграе и най-умния противник. Готов ли сте? Играта започва!  

  • съблазнително дървесно-ароматно ухание
  • за елегантния целеустремен мъж
  • подходяща предимно за вечер и за специални събития

Съставки на аромата:
Уводът на тоалетната вода е съставен от необичайната комбинация от горчив джин и ароматни зрънца хвойна. След малко ги допълва сърцето от редки дървета, омекотени от цветове на перуника. Композицията е построена върху основа от тайнствено абаносово дърво, благодарение на което ароматът е съблазняващ и абсолютно неустоим.

История на аромата:
Мъжът, за когото е създадена The Game, умее да запази хладното си изражение дори в най-трудните ситуации. Той е майстор на играта, независимо дали става въпрос за състезание в кариерата или печелене на женски сърца. Този характер намира отражение и във флакона на аромата, който представлява кула от жетони за покер. Ароматът е пуснат на пазара през 2012 година.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
плодове от хвойна, джин
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
ирис, дървесни тонове
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
абаносово дърво
Вид аромат
Ароматни, Дървесни

За марката Davidoff

Непреходна елегантност, високо качество и внимание към всеки детайл. Това е марката Davidoff, която отразява философията за живота на основателя си, Зино Давидов (Zinо Davidoff), велик джентълмен, авантюрист и човек на живота.

Зино Давидов бил майстор на изкуството да живееш. Пропътувал целия свят, а всеки ден за него бил приключение и предизвикателство. С удоволствие споделял своята радост от живота с другите, най-вече чрез работата си. На първо място за него било качеството, което веднага прави впечатление и от ароматите му. Първият парфюм Davidoff се появява на бял свят през 1984 г., а днес марката има зад гърба си вече десетки аромати.

Голям успех постига колекцията Davidoff Cool Water, която предизвиква малка революция в света на парфюмите. Всеки аромат Davidoff има изключителен характер, който ще събуди у вас жажда за живот и приключения. Освен емблематичния аромат Davidoff Cool Water, който има своята мъжка и дамска версия, опитайте също мъжките тоалетни води Davidoff Adventure, Davidoff Champion, Davidoff The Game или чудесния афтършейв Davidoff. За разнообразие дамите пък могат да изберат парфюмната вода Davidoff Run Wild.

Оценка Davidoff The Game2