Culti Home Tessuto ароматни гранули

Culti Home Tessuto ароматни гранули
Culti Home Tessuto ароматни гранули
240 гр.
88,50лв.

Код: CUL01099 | в наличност повече от 1 бр.
1
СПИДИ
вторник 11.05.2021 г.
Лично получаване
вторник 11.05.2021 г.

Описание Culti Home Tessuto
Състав

Усещане сякаш се разхождате в поле с памук крият ароматните гранули Culti Home Tessuto. Достатъчно е само да се изсипят в текстилна торбичка Culti Home и можете да носите аромата на памук навсякъде със себе си. Насладете се на аромата на естествената тъкан, с която можете да се загънете и да вдъхвате аромата ѝ.

Характеристики:

  • опаковка от 240 г ароматни гранули Tessuto
  • чист цветен аромат
  • подходящ за спални и холове

Съставки на аромата:
В аромата Tessuto ще усетите не само памук, но и нежен жасмин, бял мускус и листа от касис. Насладете се на докосването на искряща чистота, скрито в аромата.

Начин на употреба:
Изсипете гранулите в торбичката Culti Home Sachet. Гранулите могат да се смесват и с друг вид от същата марка за създаване на нов аромат.

Състав

композиция
памуков цвят, жасмин, листа от черен касис, бял мускус
Видове аромати за дома
на чистота, цветен

За марката Culti

Марката "Culti" е сред феномените в освежаването на въздуха. Уникалните аромати на луксозната италианска марка "Culti" са едни  от истински обичаните на пазара. Перфектно ароматизират Вашите домове и офиси. Балансираният състав включва най-висококачествените компоненти и безспорно се нарежда сред отличниците на Италия.

Много идеи са създадени напълно случайно или като вторичен продукт на някаква дейност. Първоначално историята на "Culti" започва през 1988 г.,когато масово започва да се експериментира с различни методи за ароматизиране на пространството. Тъкмо тогава  идва компанията "Culti" с оригинални и едновременно с това революционни идеи. Вдъхновението тогава идва случайно, когато италиански дизайнери сливат способностите на ратана да абсорбира вода ,която след това се изпарява, като подобрява гъвкостта му и му предоставя възможността да се оформя. Само с поглеждането към сплетените ратанови и бамбукови кошове, идва идеята за обединяване на екзотичната дървесина с аромата.

Резултатът е забележителен. Дървесината показва отлична способност на абсорбиране на аромата, а последвалото изпаряване в околната среда се оказва приятно и естествено ароматизирано.В "Culti" все още не са напълно удовлетворени, а класическите цветни аромати не се посрещат много ентусиазирано.Тогава те решават да започнат да изполват парфюмни елементи и есенции  дори при битовите освежители. И така през 1990 г. се ражда първият в ароматния свят  на "Culti", автоматичен ароматизатор. "Culti" обмисля внимателно условията между пространствата, за да може аромата да е перфектен. Уханията характеризират перфектния баланс на суровините- естествено добити дълготрайни материали, качество на най-високо ниво и естетически ценности, които носят изтънчен дизайн.

Под марката "Culti" ще откриете освен първокласни освежители за въздух,така и серии парфюми унисекс. "Culti Ode Rosae " парфюмна вода унисекс предлага уникална взаимовръзка на мароканската роза с много други съставки като например касис,  ветивер и османтус. Нестандартните, висококачествени парфюмни композиции ще покорят Вашите сетива от първия опит. Можете да опитате например и парфюмна вода унисекс "Culti Anym'Ale", която е истински писък на пикантност и свежест. Хармония, магия, предизвикателство, свобода- това са съставките, смесени в типичния кафяв флакон със сребриста капачка. История на марката "Culti" принадлежи към успешните истории на последните десетилетия. Това показва как първоначалната идея, силата на творчеството и безкомпромисния ангажимент за качество, може да роди феномен на времето.

Оценка Culti Home Tessuto