CubaBrazil тоалетна вода за мъже

Cuba Brazil тоалетна вода за мъже
Cuba Brazil тоалетна вода за мъже
Препоръчителна цена на дребно
22,90лв.

Спестете 24%
100 мл.
17,30лв.

Код: CUB0006 | в наличност повече от 1 бр.
1
Подарък за вас
Безплатна доставка с покупката ви над 50 лв.
СПИДИ
сряда 29.09.2021 г.
Лично получаване
сряда 29.09.2021 г.

Описание Cuba Brazil
Състав

Cuba Brazil е съблазнително, ароматично мъжко ухание, с което ще се наслаждавате на всеки ден. Парфюмът Brazil напомня аромата на екзотика и бразилската природа. Cuba Brazil ще Ви предостави изключително усещане за комфорт и ще Ви зареди с добро настроение. 

Ароматът Cuba Brazil се състои от подправкови, дървесни и флорални есенции, образуващи съвместно незаменим аромат. Ще бъдете пленени от тази вълнуваща смесица аромати! И няма да сте сами, защото парфюмът Brazil ще бъде изключително приятен и за всички около Вас, и те ще се влюбят в него! Ексклузивният мъжки парфюм Cuba Brazil можете да използвате при работна среща или при събиране с приятели.

Парфюмите на марката Cuba изразяват оригиналност и естествен чар. Всичките аромати са поставени в оригинални флакони с формата на пура.

Състав

Вид аромат
Ароматни, Дървесни

За марката Cuba

Парфюм Cuba | Cuba - аромат, вдъхновение и оригиналност. Марката Cuba обогатява уханието на напълно оригинални, високо качествени и достъпни френски парфюми както за мъже, така и за жени. Предлаганите парфюми Cuba винаги отразяват най-новите световни тенденции, които представят зашеметяващо оригинални колби и вдъхновяващи имена.
Производителите на парфюми Cuba не пропускат нито едно важно събитие в областта на ароматите, парфюмни търговски изложения в Париж, Болоня, Сао Пауло и Москва, следят модните тенденции и се вдъхновяват от пътуванията си.
Парфюмите Cuba винаги са оригинални и в красиви флакони, вдъхновени от известните кубински пури. Благозвучни са им имената като Cuba Carnaval, Cuba mexico Maya или CubaCity Holywood, предполагат, че това са аромати за любителите на оригиналност. Ароматите за мъже Cuba имат приятен състав от пресни нотки на  ориенталски тютюн. Дамските парфюми крият цветя и романтични нотки на пресни цитруси
С парфюмите от Cuba ще намерите вдъхновение на всички сетива.

Оценка Cuba Brazil